Black Friday på iPhonebutiken – 15 % rabatt på alla iPhonetillbehör!

Black Friday på iPhonebutiken 2013

Idag fredag 29 november 2013 får du 15 procent rabatt på hela vårt sortiment. Vi kör Black Friday hela dagen för den som vill köpa iPhonetillbehör till riktigt bra priser – köp julklapparna idag så blir de betydligt billigare!

Ja, idag är det alltså Black Friday på iPhonebutiken. Det innebär att du får 15 procent rabatt hela dagen om du anger BLACKFRIDAY2013 i kassan när du beställer varor i vår butik. Köp skal, fodral, hörlurar, högtalare, skärmskydd, sladdar, kablar och allt vad du vill till rabatterade priser.

Dessutom har vi fler ruggigt bra erbjudande som gäller fram till jul, bland annat förlängt öppet köp och köp nu – betala i februari utan ränta:

Förlängt öppet köp till 14 januari
Om mottagaren av din julklapp mot förmodan inte skulle vilja behålla presenten är det inga problem – alla ordrar som läggs under december har förlängd öppet köp-period fram till 14 januari (beställer du efter 14 dec har du fortfarande 30 dagars returrätt).

Handla nu – betala i slutet på februari 2014!
Från och med 1 november fram till 31 december handlar du med 0% ränta och behöver betala ditt köp först i slutet på februari 2014. Då betalar du antingen in hela beloppet eller en del varje månad, minst 1/24 av beloppet och då lägst 50 kr. En uppläggningsavgift på 29 kr tillkommer. Erbjudandet heter Klarna Julkampanj och finns som ett betalningsalternativ i kassan.”

Det här är alltså en riktig julkampanj som heter duga. In och kika i vår butik där du hittar alla julklappar till iPhone och iPad som du kommer att behöva. Glöm som sagt inte att ange BLACKFRIDAY2013 om du beställer idag så att du får din rabatt!

Nu börjar det närma sig, vi hörs igen nästa vecka. Glad första advent så länge!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *