Coca-Cola iPhoneskal till iPhone 5 och iPhone 5S

Alla vi ”Cocacolics” kan numera pryda vår telefon med ett iPhoneskal med Coca-cola på. Alltså, med deras logotype på, inte någonting annat. Finns i flera utföranden, med riktigt snygga motiv.

Coca Cola gör inte bara riktigt god läsk. Numera gör de även riktigt snygga iPhoneskal med Coca Colas logotype och andra Coca-Colamotiv på. Vi har i dagarna fått in en hel sändning med flera olika skal från deras originalserie iPhoneskal.

Vad sägs till exempel om det här som gör att din iPhone ser ut som en Colaburk? Den klarröda färgen om deras vita logotype pryder plötsligt baksidan av din iPhone:

Coca Cola iPhoneskal iPhone 5

Den kostar 149 spänn och finns att beställa till iPhone 5/5S.

Min favorit är annars den här vita flipcasen, den mycket stilrena varianten som andas 40-tal eller 50-tal, med en tjej i någon slags sjömansmössa som dricker en colaflaska och fyrar av ett riktigt ”dynamite smile”. Under henne finns en gammal Coca Cola-logga som även den för tankarna till den här svunna tiden.

Coca-Cola skal till iPhone 5

Den kostar något mer, 199 kr, men är väldigt snygg och stilren.

Vi har hittills fått in fem olika Coca Cola-skal till iPhone 5, om du vill se hela sortimentet så har du det här. Köp ett till lillebrorsan eller lillasyrran i julklapp kanske?

Nu ska jag pula vidare och leta upp fler nya coola nyheter till iPhone 5 och iPad, ni får ha det så bra tills vi hörs nästa gång. Glöm inte att kommentera eller ställa frågor här nedanför, men det visste ni kanske redan vid det här laget. Hej då!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *