Cool iPhonehögtalare i retrostil med 80-talskänsla – älskar’t!

Retrohögtalare till iPhone 5

iBland får vi in saker som gör mig lite extra glad i magen, särskilt när det är nostalgi och retrokänsla inblandat. Den här coola iPhonehögtalaren som ser ut som en gammal bandspelare från 80-talet är hundra procent kärlek för mig.

Retro är det nya svarta, men det visste du säkert redan. Det finns en hel del retroprylar till iPhone också, jag har skrivit om en del av dem här i bloggen redan, men nu har det kommit in en högtalare till iPhone som ändå tar priset – ThumbsUp iRecorder Retro Speaker.

Alla som är uppväxta på 80- och 90-talet känner igen designspråket: stora knappar, mycket färg, kantiga former i tjock plast. Typ som barnleksaker fortfarande ser ut än idag.

Den här högtalaren har en ”kasettlucka” där du istället stoppar in din iPhone och ansluter den med 3,5 mm-kabeln i hörlursuttaget. Dessutom funkar de stora kantiga knapparna precis som ”back in the day”, du kan alltså spela, pausa och byta låt med knapparna!

iRecorder kostar 399 kronor och kommer från märket ThumbsUp som gör alla möjliga retrotillbehör till iPhone, vad säg till exempel om den här Nintendo 8-bitarskontrollen som du har som skal? Ifall du vill ta en titt på hela vårt sortiment av ThumsUps FANTASTISKA prylar kan du göra det här, det är verkligen något extra måste jag säga.

Nu måste jag göra lite nytta här, kunde bara inte låta bli att berätta för er om den här retrohögtalaren till iPhone, den var för cool helt enkelt. Vi hörs snart igen, ha det bra nu bland höstlöv och regnmoln!

Du kan kommentera eller skriva en fråga här nedanför så svarar vi så snart som möjligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *