Djurhögtalare till iPhone och iPad – Kitsounds gulliga smådjur sprider glädje och ljud kring sig!

Kitsound är märket som tillverkar gulliga smådjur i form av högtalare till iPhone och iPad. Deras små knasiga högtalare är så söta att flera av oss har fått diabetes bara av att se på dem.

I julas gav jag min gudson tre stycken Kitsound-högtalare i julklapp. Han fattar nog inte vad det är än eftersom han är så liten men han verkar älska dem ändå. De är söta och spelar ”Lilla snigel” och ”The Fox” som han älskar, det räcker för honom.

Det finns nästan tjugo olika varianter av Kitsounds högtalare och man kan koppla ihop dem allihopa vilket är riktigt coolt. Här är mina fem favoriter bland deras små ”bollhögtalare”, en groda, en kanin, en mus, ett bi och en hund-högtalare:

Kitsound Froggy:

Kitsound Rabbit:

Kitsound Mouse:

Kitsound Bee:

Kitsound Doggy:

Man får vara lite barnslig tycker jag och även om man inte är så liten som min gudson kan man uppskatta de här fina kreationerna i härliga och glada färger. Om ni vill kika på hela vårt Kitsound-sortiment kan ni göra det här. De flesta högtalarna kostar 129 kronor, så du kan köpa några stycken utan att det svider i plånboken och koppla ihop dem till ditt egna lilla party!

Det var allt för mig idag, nu ska jag sluta vara så barnslig och återgå till mitt trista vuxenliv 🙂 Ha det gott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *