Egendesignade skal till iPhone 5C – experten svarar!

Egendesignade skal till iPhone 5C

När kommer egendesignade skal till iPhone 5C egentligen? Vilka egendesignade skal till Appleprodukter säljer bäst annars? Vi frågade vår expert Daniel för att försöka få svar på läsarnas frågor.

Eftersom det finns egendesignade skal till alla andra iPhones tyckte jag att det börjar bli dags att ge kunderna möjlighet att designa egna skal till iPhone 5C också. För att försöka ta reda på när egendesignade skal till iPhone 5C ringde jag vår expert Daniel på iPhonebutiken och frågade.

Tjena Daniel, jag fick frågan från en bloggläsare häromdagen om egendesignade skal till iPhone 5C, när kommer de att börja säljas?

– Vi har inte hört något från leverantören angående egendesignade iPhone 5C-skal, så vi har inget datum i dagsläget, tyvärr. Däremot kan jag lova att vi tar in det så fort vi får chansen, så det kommer att dyka upp så snart vi har möjlighet. Det är ju lite annan form på iPhone 5C, så egendesignade skal till den kan inte göras på samma skal som 5:an, som ju funkar till 5S också.

Vilka egendesignade skal säljer bäst annars?

– Det är däremot lätt att svara på, våra egendesignade skal till iPhone 5 och 5S säljer vi otroligt mycket av, det är en av våra mest sålda varor allt som allt skulle jag tro.

Vad beror det på?

– Om jag får gissa är det att vi har de bästa egendesignade skalen till iPhone 5 och 5S enligt kunderna helt enkelt, vi har egna ugnar och det bästa designverktyget där man kan kolla på skalet i 3D innan man beställer det. Jag tror att våra kunder är väldigt nöjda, det verkar så på deras kommentarer, betyg och omdömen. Ryktet om våra egendesignade skal till iPhone, och iPad för all del, har verkligen fått stor spridning.

Okej, till sist, när vi väl får in egendesignade skal till iPhone 5C, vad ska du trycka på ditt eget skal?

– När vi trycker skalen åt våra kunder får man jäkligt mycket inspiration, de trycker bilder på familjen, barnen, företagslogotyper, bra citat och sådana grejer. Det skulle bli något sådant tror jag. Kanske iPhonebutikenloggan?

Eller iBloggen-logotypen?

– Haha, ja, självklart. Hur kunde jag missa det?

Även solen har sina fläckar. Tack för svaren Daniel, vi hörs snart igen!

– Det gör vi, hej då!

Ja, vi vet alltså ännu inte när egendesignade skal till iPhone 5C finns att köpa, men Daniel har lovat att ta in dem så snart det går. Det är ett härligt löfte att starta veckan med tycker jag. Nu kör vi, ha det gott så länge!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *