Fungerar iPhone 5-tillbehör till iPhone 5S? Experten svarar!

Fungerar iPhone 5-tillbehör till iPhone 5S

iPhone 5 och iPhone 5S är i stort sett identiska, men fungerar iPhone 5-skal till iPhone 5S? Fungerar displayskydd för iPhone 5 till iPhone 5S? Vi frågade vår expert Emilia om vad hon trodde om tillbehören till iPhone 5S.

Lanseringen av iPhone 5S inatt lämnade ett par stora frågetecken efter sig, förutom den härliga känslan av att en det verkar vara en ordentlig uppdatering vi har fått snarare än en halvmesyr.

Även om dimensionerna på nya iPhone 5S är desamma som för iPhone 5 har blixten på baksidan blivit större eftersom det numera är dubbla blixtlampor. Hur påverkar det ifall man kan använda tillbehör från iPhone 5 även till iPhone 5S? Vi frågade vår expert Emilia som vanligt!

Kommer skal och andra tillbehör fungera som vanligt med nya iPhone 5S?

– Ja, det flesta skal kommer att fungera även till iPhone 5S. De skal som har ett stort hål vid kameran kommer fungera, de skal som har ett litet hål vid blixten kommer inte fungera, i varje fall inte i det avseendet eftersom det numera är dubbla blixtlampor. Annars kommer skal som passar iPhone 5 även att passa iPhone 5S utmärkt!

Fungerar displayskydd till iPhone 5 även till iPhone 5S?

– Vi utgår från att skärmskydden till iPhone 5 kommer att passa iPhone 5S med. Det enda frågetecknet där är egentligen Home-knappen som är lite annorlunda med tanke på silverringen runt, som är en del av fingeravtrycksläsaren om vi har förstått saken rätt. Home-knappen ser därför lite större ut än på iPhone 5, vilket skulle kunna ställa till problem eftersom hålet på iPhone 5-displayskydden i så fall skulle vara för små. Men det känns ganska osannolikt att den är större, jag tror att det bara är silverringen som lurar ögat, helt säker kan man dock inte vara än så länge.

Hörlurar till iPhone 5 funkar så klart till iPhone 5S också va?

– Ja, hörlurarna fungerar som vanligt vidal viagra. Där är det som vanligt ingen skillnad. I övrigt funkar alla tillbehör som vanligt även till iPhone 5S. Om man är osäker kan man alltid mejla eller chatta med oss så svarar vi direkt.

Tusen tack Emilia för att du skapade lite klarhet i det här!

– Ingen fara, tack själv!

Där har ni det alltså. För att summera så fungerar iPhone 5-skal till iPhone 5S så länge de inte har ett litet hål för blixten, eftersom iPhone 5S har dubbla blixtlampor. Det innebär att i stort sett alla skal fungerar som vanligt. Skärmskydd till iPhone 5 fungerar till iPhone 5S så vitt vi vet än så länge, Home-knappen ser större ut men är det förmodligen inte och ställer i så fall inte till några problem för displayskydden. Hörlurar och andra tillbehör till iPhone 5 fungerar även till iPhone 5S.

Om ni har några frågor om det här inlägget om tillbehör till iPhone 5 och iPhone 5S kan du ställa dem i kommentarsfältet så svarar vi så snart vi kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *