Griffin Helo TC Copper

Helikopter till iPhone och iPad

Griffin Helo TC Copper är en otroligt häftig liten helikopter som du styr med hjälp av din iPhone eller iPad. Den har en del riktigt coola funktioner som autolandning och annat.

Ja, det är sjukt vad svag jag är för sådana här saker. En liten helikopter som går att styra med iPhone eller iPad är allt som krävs för att jag ska få MacGyver/Jönssonligan-feeling.

Griffin Helo TC Copper är en billig men ändå robust liten flygmaskin som är betydligt mer stabil än andra helikoptrar av samma slag som jag har sett. Visst, det är ingen riktig proffsmaskin men för de här pengarna är det verkligen bra kvalitet tycker jag. Du behöver inte heller köpa några batterier till den vilket är riktigt skönt tycker jag.

Den har också en hel del coola funktioner som jag tycker ger lite extra MacGyver-känsla. Man kan till exempel använda autolandning för att landa helikoptern, riktigt smutt. Dessutom har den ett inspelningsläge (Record & Recall) som helt enkelt spelar in din flygning och imiterar den nästa gång automatiskt. Om du lyckas göra en riktigt cool flygning kan du alltså låta helikoptern göra om den igen på egen hand. Som sagt: jag älskar sådant här!

Om du vill veta mer om Griffin Helo TC Copper så kan du göra det här. Den kostar i varje fall 499 kronor och finns i färgen gul/svart. Den passar till iPhone 5/5S, iPhone 4S, iPad mini 2, iPad mini 1, iPad Air och iPad 4/3

Ha det gott nu allesammans!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *