Hello Kitty-hörlurar med söta katter på har kommit in!

Hello Kitty-hörlurar
Nu har vi fått in de här fina Hello Kitty-lurarna med små söta Hello Kitty-katter på hörlurskåporna. Bra ljud och garanterat de gulligaste lurarna i vårt sortiment.

Till vårt sortiment av Hello Kitty-tillbehör till iPhone och iPad lägger vi nu alltså till ett par GUDOMLIGT söta lurar som vi inte kunde låta bli att ta in. Den där lilla katten har för mycket karisma och likeability för att kunna motstå helt enkelt. Det är ett par halvtäckta kåpor med vadderad bygel som sitter riktigt skönt på skallen, precis som det ska vara.

Här är lite specar för ljudet:
• Känslighet: 108dB SPL/1kHz
• Frekvensområde: 20-20000Hz
• Högtalare: 40mm
• Impedans: 40 Ohm

Hörlurarna med Hello Kitty-loggan på finns i två färger: rosa/grön eller lila/grå, jag gillar de rosa bäst men smaken är väl som baken antar jag. De blåa har ju en lite tydligare Hello Kitty-logotype som kanske är roligare att ha på sig? Båda versionerna är riktigt gulliga, de kostar 349 kr.

Om ni vill kolla in resten av vårt sortiment av Hello Kitty-tillbehör till iPhone och iPad gör ni det här. Har ni några frågor eller kommentarer så är det bara att skriva i kommentarsfältet som vanligt.

Nu återgår jag till alla ogulliga tillbehör som vi tar in, vi hörs snart igen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *