Hitta katten/nycklarna/plånboken med hjälp av iPhone – StickNFind Bluetooth Stickers!

 

Bluetooth-dosa som hittar dina grejer - StickNFind Bluetooth Stickers

En liten dosa som du fäster på din katt/plånbok/nycklar/whatever som gör att du kan hitta dem hemma eller på kontoret? Ja, nu har vi även fått in det – säg hej till StickNFind Bluetooth Stickers!

Jag måste få berätta om en ny produkt som vi fick in i lager för några dagar sedan, en riktig MacGyver-gadget som jag älskar! StickNFind Bluetooth Stickers är en liten Bluetooth-dosa som du fäster på dina nycklar, din plånbok, din väska, din katt, dina barn eller vad du vill. Om du tappar bort grejen öppnar du bara appen i din iPhone (eller iPad, appen är så klart gratis i App Store), får upp en liten radar (åh, jag älskar radar!) där du kan se åt vilket håll du ska söka.

HItta katten med din iPhone

Appen har smarta funktioner som ”Virtual Leash”, det vill säga ett ”koppel” som gör att din iPhone börjar pipa om du är mer än X antal meter bort från objektet (max är 30 meter). Om du glömmer plånboken hemma när du ska till jobbet piper din iPhone till när du är för långt borta, så får du lomma hem igen och hämta den.

Den lilla ”pucken” kan du ha till exempel som nyckelring på din nyckelknippa, i ett katthalsband eller knyta fast i skosnöret på dina barns skor så att de inte tappar bort sig när ni är ute och leker (jag vet inte vad Socialen säger om det, men det är en senare fråga 🙂 )

Det här paketet innehåller två Bluetoothdosor och kostar 449 kronor. Jag lägger upp en liten video här nedanför där du kan se hur man använder dem.
Om du vill läsa mer om StickNFind Bluetooth Stickers kan du göra det här.

Det var allt från iPhonetillbehörsgruvan idag, nu ska jag lattja lite med min StickNFind Bluetooth Sticker. Kanske fästa den på någon av mina kollegor så att jag håller koll på dem?

Om du vill kommentera eller ställa en fråga om det här inlägget går det som vanligt bra att göra det i kommentarsfältet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *