iBloggen summerar: 2013 års bästa iPhonetillbehör

Idag, på den första dagen på det nya året, tänkte jag att vi skulle summera de bästa prylarna som vi recenserat här ibloggen under 2013. Det blir en fullproppad lista med grymma iPhonetillbehör. Nu KÖR vi!

Bärbar bluetoothhögtalare: Diamond Bluetooth Speaker

Recension: Diamond Bluetooth Speaker

En av få recensioner som gav högsta betyg under året var de här bärbara bluetoothhögtalarna. Riktigt bra ljud, sjukt snygg design som passar perfekt i mitt kök där hemma. Där står jag och skakar rumpa till skön musik eller lyssnar på podcast när jag lagar mat.

Den har stora knappar och bluetoothkopplingen funkar helt utan problem. Grymt bra rakt igenom.

Om du anger IBLOGGEN när du beställer Diamond Bluetooth Speaker får du 5 % rabatt och betalar 474 kronor istället för 499 kronor!

Vattentätt extra tåligt skal: LifeProof Fre Case till iPhone 5

LifeProof Fre Case julklapptips

I maj gjorde jag ett stort test av vattentäta skal och fodral till iPhone 5 inför sommaren och stranden. Vann det testet gjorde LifeProof Fre Case till iPhone 5 som fick totalt 28/30 i betyg i testet som hade tre olika delmoment: design, skydd och funktionalitet.

LifeProof levererade som vanligt nästintill perfektion med sitt vattentäta skal som tål i stort sett vad som helst och dessutom är ruggigt snyggt och inte lägger på lika mycket klumpighet som många andra liknande skal gör.

Om du anger IBLOGGEN när du beställer LifeProof Fre Case får du 5 % rabatt och betalar 660 kronor istället för 695 kronor!

Headset: Koss Porta Pro KTC

Recension: Koss Porta Pro KTC

Jag har haft Porta Pro som weapon of choice till min iPod/iPhone i snart tio års tid. Kombinationen ljud/pris/design är helt enkelt bäst på marknaden. Tyvärr har den inte funnits som headset med mikrofon så att man kan ha den som handsfree till telefonen. Nu finns det i Koss Porta Pro KTC som dessutom är anpassad till iPhone och godkänd av Apple.

Fick högsta betyg av både kunder och i min recension. Riktigt bra ljud, bästa headsetet till iPhone, läs mer i recensionen här.

Om du anger IBLOGGEN när du beställer Koss Porta Pro KTC får du 5 % rabatt och betalar 569 kronor istället för 599 kronor!

Sportarmband: Belkin Easefit till iPhone 5

Belkin Easefit till iPhone 5 sportarmband vit

I april gjorde jag ett stort test av de nya sportarmbanden till iPhone 5. Det testet vanns av Belkin Easefit som fick 26,5/30 poäng. Det är ett riktigt bra sportarmband som jag använde mycket i spåret.

En brasklapp här vill jag lägga in för att Adidas miCoach inte fanns när jag gjorde testet, ett sportarmband som jag testat till iPhone 4/4S och som jag gillade ännu bättre än Belkin Easefit. Jag har inte testat iPhone 5-versionen men jag skulle gissa att den är lika bra.

Om du anger IBLOGGEN när du beställer Belkin Easefit till iPhone 5 får du 5 % rabatt och betalar 218 kronor istället för 229 kronor!

Det var alltså min lista på bästa iPhonetillbehören under 2013, nu ser vi fram emot 2014 som kommer att bli ett riktigt kanonår!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *