iBloggens julkalender: lucka 14 – JustMobile – Gum Plus

Fjortonde luckan i vår julkalender med julklappstips till iPhone och iPad består av JustMobile – Gum Plus, en mobil laddningsenhet som funkar med alla dina elektroniska apparater. Idag får du 20 % rabatt om du beställer JustMobile – Gum Plus och anger bloggkoden.

Ett mobilt batteri till alla dina apparater med grymt stor laddningskapacitet? JustMobile – Gum Plus är det bästa mobila batteriet till iPhone enligt våra kunder. Faktum är att det är en av de högst betygsatta produkterna i hela vårt sortiment, alla kategorier. Det har fått full pott i betygen från kunderna (5 av 5 i genomsnitt, av 14 kunder har 13 gett 5 av 5 och en kund har gett 4 av 5).

Så här har en av våra kunder som heter Anders skrivit:

”Tyvärr går det inte att ge mer än 5 i betyg. Denna batteripack är värd sin vikt i guld. Man laddar en 3GS tre gånger plus en ”skvätt” till innan man tömt batteriet helt. Underbart snygg design och trevlig liten påse att bära den i medföljer. Jag är ofta på språng och har inte alltid möjlighet att ladda telefonen på vanligt sätt, då är det skönt att ha denna med sig i fickan. Jag tycker att det går ganska snabbt att ladda telefonen dessutom, så jag har faktiskt inget negativt att säga om den, inte ens att den är dyr, för det är den inte! Väl värd stålarna!!”

Om du vill läsa resten av kundernas omdömen eller skriva ett eget, klicka här.

JustMobile Gum Plus kapacitet ligger på 5200 mAh, vilket är 300 procent mer än iPhone 4/4S. Det innebär att du kan ladda din iPhone 4/4S hela tre gånger från helt tomt till helt fullt med detta batteri. Om du har en iPhone 3G kan du ladda batteriet tre gånger helt, plus ytterligare en halv laddning. Om du har en iPod får du ännu fler laddningar. En iPod touch (ursprungliga modellen) kan du ladda nästan fem gånger. Denna passar även iPhone 5, men då måste du själv köpa en Lightning-kabel eftersom det inte medföljer i paketet!

Om du anger IBLOGGENJUL när du beställer JustMobile – Gum Plus idag (14 dec 2012) får du dessutom 20 % rabatt. Istället för 599 kr betalar du endast 479 kr.

Vi garanterar leverans till jul så länge du beställer före kl. 14.00 den 19 december.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *