iBloggens julkalender: lucka 6 – Jays – aJAYS Four

Sjätte luckan i vår julkalender med julklappstips till iPhone och iPad består av Jays – aJAYS Four, ett fullt iPhonekompatibelt headset med grymt ljud som utklassar det mesta. Idag får du 20 % rabatt om du beställer Jays – aJAYS Four och anger bloggkoden.

Jays – aJAYS Four är kanske det bästa headsetet till iPhone som släppts om man vill ha In-Ear-lurar (pluggar). Jays har fått de här lurarna certifierade av Apple vilket är en garanti för deras funktionalitet. Kombinationen av det otroliga ljudet som pumpar ur de här små kompisarna och den snygga designen med platt sladd till lurarna gör dem oemotståndliga. Ljudet är kristallklart även vid samtal och har vunnit många tunga priser internationellt. Finns i både vit och svart.

Med fjärrkontrollen på sladden kan du styra samtal, uppspelning av musik, höja och sänka volymen, spela in röstmemon och använda röststyrning till exempelvis svarsfunktionen eller för att hantera adressboken. Det ingår dessutom silikonproppar i fem olika storlekar (XXS, XS, S, M och L).

Specar:

Drivenhet: 8.6mm Dynamisk högtalare
Känslighet: 96dB @ 1kHz
Impedans: 16 Ohm @ 1kHz
Frekvensomfång: 20 Hz – 21 000 Hz
Kontakt: Silverpläterad 3.5 millimeters stereokontakt
Kabel: 115 cm (Bredd 5 mm / Tjocklek 1.2 mm)
Passar: iPhone, iPod och iPad
Färg: Svart eller vit
Garanti: 2 år

Om du anger IBLOGGENJUL när du beställer Jays – aJAYS Four idag (6 dec 2012) får du dessutom 20 % rabatt. Istället för 599 kr betalar du endast 479 kr.

Vi garanterar leverans till jul så länge du beställer före kl. 14.00 den 19 december.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *