iBloggens julkalender: lucka 8 – BeeWi Wireless Helicopter till iPhone och iPad

Åttonde luckan i vår julkalender med julklappstips till iPhone och iPad består av en radiostyrd helikopter till iPhone, iPad och iPod, BeeWi Wireless Helicopter. Idag får du 20 % rabatt om du beställer BeeWi Wireless Helicopter och anger bloggkoden.

En radiostyrd helikopter till iPhone och iPad är en given succé som julklapp till vem som helst (älskling, LÄSER du detta?). Att flyga helikopter med iPhone är verkligen sjukt kul (om du inte tror mig, kolla videon längst ner!) och Beewi Wireless Helicopter är en leksak som både ungarna och vi andra kan leka med i evigheter. När man börjar fatta hur man styr helikoptern med iPhone känner man sig som en riktig Agent 007 – med rätt att tramsa.

Appen som du styr helikoptern med i din iPhone finns i App Store och är gratis. Den här helikoptern till iPhone är dessutom stabil och har hög körbarhet till skillnad mot lite billigare varianter som man kör med fjärrkontroll: 3 kanaler, dual rotorstructure samt gyroskop. Funkar för både nybörjare och expert.

Passar: iPhone, iPad, iPod touch
Pris: 749 kr (599 kr med bloggkoden idag 8 dec 2012)
Flygtid: ca 8 minuter
Färg: Röd/svart
Räckvidd: 20 meter
Garanti: 1 år

Om du anger IBLOGGENJUL när du beställer denna radiostyrda helikopter till iPhone idag (8 dec 2012) får du dessutom 20 % rabatt. Istället för 749 kr betalar du endast 599 kr. Detta erbjudande gäller bara idag.

Vi garanterar leverans till jul så länge du beställer före kl. 14.00 den 19 december, (OBS! För egendesignade skal gäller 18 december!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *