iPhone 5 löpning i vår – topp 3 viktigaste tillbehören

iPhone 5 kan vid löpning fungera som din musikspelare, distansmätare och pulsklocka. Här har jag listat de tre viktigaste tillbehören när du ger dig ut i löparspåren med din iPhone 5.

1. Sportarmband – XtremeMac Sportwrap

Det viktigaste är inte helt oväntat att ha ett sportarmband värt namnet. XtremeMac Sportwrap är faktiskt både billigast OCH bäst i vårt sortiment. Höga kundbetyg, bra passform och låg vikt. Och bra pris då så klart. Finns i tre snygga färger.

Passar: iPhone 5
Pris: 279 kr
Färg: Grå, rosa eller svart
Material: Neopren och lycra
Omfång överarm: ca 30 till 40 cm

2. Hörlurar – Koss Sporta Pro

Även om det finns betydligt flashigare och dyrare löpningslurar i en massa konstiga neonfärger så föredrar jag faktiskt Koss Sporta Pro. Bra ljud (om än lite mycket ljudläckage), skön passform, böjbar båge (för att kunna ha den under cykelhjälmen) och även de här billiga. Koss är som vanligt en garant för kvalitet både på material och ljud, de här är lätta att vika ihop och lägga i fickan dessutom.

Passar: Alla enheter
Pris: 299 kr
Färg: Svart

3. Pulsmätare – 60beat Blue HR Pulsband

Detta är väl kanske framför allt för den som är lite mer seriös med sin löpning. iPhone 5 blir med detta pulsband en ypperlig pulsmätare. 60Beat Blue HR pulsband funkar ihop med en hel drös löparappar där du kan få allt på samma plats: puls, distans, höjdskillnad, tid och även musik i vissa fall går att styra från appen. Kolla gärna in Wahoo Blue HR också som är liknande och kostar lika mycket. Jag har bara testat 60Beat själv och tycker det är jättebra, men Wahoo kommer att testas i bloggen under våren.

Om du anger IBLOGGEN får du 5 % rabatt när du beställer 60Beat Blue HR pulsmätare till iPhone 5 i vår butik!

Passar: iPhone 4S, iPhone 5
Pris: 699 kr
SKU: HR001
Färg: Svart
Vikt: 60 g

Om du vill ställa frågor om tillbehör för löpning till iPhone 5 eller bara skriva en kommentar kan du göra det i kommentarsfältet här nedanför så ska vi se till att svara så gott vi kan 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *