iPhone 5-skal med stativ och blixt – Manfrotto KLYP med LED-belysning har kommit in

iPhone 5-skal med stativ och blixt Manfrotto KLYP

Nu har vi fått in ett iPhone 5-skal med adapter för stativ och för blixt, i det här paketet ingår dessutom en LED-blixt med 24 dioder. Du kan fästa nästan vilket stativ som helst i det här skalet som har ¼-gänga som de flesta kamerorna har idag.

Om du som jag är en fotonörd så känner du till Manfrotto, som är ett av de bästa märkena som finns när det gäller kamerastativ. Till min Nikon D80 har jag ett Manfrottostativ som jag är riktigt nöjd med.

Nu finns Manfrottos iPhoneskal KLYP till iPhone 5. Det är ett vanligt skyddande skal till din iPhone 5 som du dessutom kan fästa blixt och stativ på med de två medföljande adaptrarna achat en ligne de viagra. Skalet har fyra fästytor vilket innebär att du kan ta både stående och liggande fotografier med ditt stativ.

iPhone 5-skal med stativ och blixt Manfrotto KLYP med LED-belysning

Med hjälp av stativ och blixt kan du ta bilder som inte blir suddiga av skakningar, samt lysa upp det du ska fotografera betydligt bättre än du kan med den inbyggda, klena lampan på din iPhone 5. Den här LED-belysningen kan du dessutom anpassa efter dina behov, på sidan har du ett reglage där du kan välja hur starkt lampan ska lysa.

Just det här paketet kostar 699 kronor och har också en LED-belysning med 24 lampor som ingår, men du kan även köpa endast Manfrotto KLYP utan LED-belysningen. Då kostar den bara 349 kronor.

Om du vill kika på hela vårt utbud av foto och film-tillbehör till iPhone 5 kan du göra det här. Där finns bland annat makroband och olika linser och hållare för fotografering.

Det var allt för mig idag, ha det gott allesammans, glöm inte att ställa frågor i kommentarsfältet om ni undrar någonting om Manfrotto KLYP med LED-belysning eller någon annan av våra produkter!

Fakta om Manfrotto KLYP med LED-belysning

Passar: iPhone 5
Pris: 699 kr (349 kr utan LED-belysning)
Färg: Svart

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *