iPhone: löpning – Detta behöver du!

Sportarmband för iPhone

Det bästa sportarmbandet för iPhone 4 / 4S är Belkin Dualfit om man får lita på iPhonebutikens kunder, det är det överlägset mest populära sportarmbandet och får bra betyg av kunderna. Kostar 259 kr. I vårt test av sportarmband vann Adidas miCoach, som bloggläsare får du 5 % rabatt om du anger IBLADIDAS när du beställer Adidas miCoach på iPhonebutiken.se!

Det sportarmband som har fått bäst betyg är emellertid Marware Sportshell Convertible, men det bygger på färre betyg från konsumenter och är egentligen ett slags 4-i-1-skal som innehåller ett hårt skal, ett armbandsfodral, en hållare och ett bältesfodral. Kostar 399 spänn men då ingår alltså fyra komponenter.

Här hittar du alla våra sportarmband till iPhone.

Hörlurar för löpning

De bästa hörlurarna för löpning enligt kunderna på iPhonebutiken.se är Philips SHQ3000, de har fått genomgående bäst betyg.

De flesta tycker att SHQ3000 sitter väldigt bra och är sköna att ha i när man springer. Det går att anpassa öronkrokarna och det följer med tre storlekar på själv öronpluggarna så att de passar alla öron. De är vattentäta och går att skölja av under rinnande vatten.

Sony MDR-AS50G har fått bra betyg i testet av SportHälsa av hörlurar för löpning, och verkar dessutom vara populära på olika löparforum på nätet. De är lite dyrare men har bra ljud och en förlängningssladd på 60cm följer med liksom öronpluggar i tre storlekar.

Det finns även Bluetooth-hörlurar för löpning som är snäppet dyrare men där du slipper sladden som kan vara i vägen, t.ex. Jabra Sport och Scosche – tuneSTREAM II.

Pulsmätare till iPhone

Det finns än så länge inget jätteutbud av olika pulsmätare till iPhone men 60Beat Pulsband + Pulsmätare har fått bra betyg och har även testats här i bloggen och fungerar mycket bra. Kostar 729 kr med pulsmätare och 499 kr utan pulsmätare och fungerar med många löpar-appar dessutom. Som bloggläsare får du 5 % rabatt om du anger IBL60BEAT när du beställer 60beat på iPhonebutiken.se, då betalar du endast 474 kr respektive 693 kr.

Löpar-app

Runkeeper är en av de mest använda löpar-apparna som är gratis och får genomgående bra betyg och har det mesta man kan förvänta sig av en gratis-app, efter genomfört pass laddas informationen upp på runkeeper.com där du bl.a. kan se statistik från ditt senaste pass, karta, distans, gamla pass och totala aktiviteter m.m.

Annars finns Endomondo, Runtastic och flera andra gratis-appar, alla finns givetvis i både Lite och Pro (betal-app med flera funktioner).

Vi kommer att återkomma med tester av sportarmband och hörlurar till iPhone 4 vid löpning, stay tuned!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *