iPhone-vantar och Quirky Digits till din smartphone

iPhone-vantar, eller konduktiva vantar, är vantar som har konduktivt material i fingerspetsarna. Detta gör att man kan använda sin iPhone, annan smartphone eller iPad även när det är kallt ute, så länge det är en kapacitiv skärm på din telefon. iPhone och iPad har båda kapacitiva skärmar och fungerar alltså med konduktiva iPhone-vantar.

Om du vill ha vantar som fungerar med din iPhoneskärm eller iPadskärm även i kyla finns två alternativ, antingen köper du ett par fingervantar med konduktiva fingerspetsar för pekskärmar, eller så köper du Quirky Digits och sätter på dina egna vantar.

 

Fingervantar för iPhone och touchscreen

De här iPhone-vantarna finns i tre storlekar har konduktivt tyg i tummen, pekfingret och långfingret på båda vantarna. Fungerar i kyla med alla iPhone, iPad och iPod. 1 års garanti.

Pris: 179 kr

Färg: Svarta med grå topp på de fingerspetsar som är konduktiva

Storlek: Small, medium, large.

 

Quirky Digits för iPhone och touchscreen

Quirky Digits för iPhone, iPad eller annan touchscreen består av en silikongummiplatta som du fäster på utsidan av vanten med hjälp av en metallplatta med en pigg på insidan av vanten som du trycker igenom tyget, typ som ett örhänge.

Pris: 199 kronor (4 st)

Vad är en kapacitiv skärm?

Kapacitiva skärmar har ett slags elektriskt fält som bryts av huden när du nuddar skärmen, till skillnad mot resistiva skärmar som reagerar på själva trycket.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *