Jag och min iPhone

I detta inlägget tänkte jag skriva lite om produkterna jag själv använder med min iPhone 5S.

Som skydd använder jag Case-Mate Glimmer, det är ett glittrande baksideskal i rosa. Lätt att sätta på, lätt att plocka av. Tyvärr har det skalet utgått ur iPhonebutikens sortiment så det håller jag hårt i!

För att skydda framsidan använder jag mig av Artwizz ScratchStopper (iPhone 5/5S). Det medföljer tre framsidor så jag kan byta om den första skulle bli repig. Det har dock inte hänt ännu så jag har fortfarande två i reserv. Kostar 119 kr.

  

 

När jag är ute och går eller cyklar så använder jag mig jämt av ett headset, jag använder Marshall Headphones – Minor FX – Svart/guld, de är guld värda. Sitter så otroligt bra i öronen, supersnygga, tåliga och har fjärrkontroll. Detta headset använder jag dagligen och klarar mig inte utan. Till skillnad från många headset så sitter dessa kvar i öronen, de åker inte ur. Headsetet kostar 549 kr.

 

 

Under mina löpturer använder jag ett par hörlurar som är som ett pannband, genom att använda pannbandet så sitter hörlurarna på rätt plats utan att jag behöver ändra hörlurarna och därmed störa träningen. Sportpannbandet heter Kitsound Audio SportsBand. Kostar 299 kr.

Jag har även använt Koss Dara Torres FitBuds (kostar 299 kr) men återvänder alltid till  Kitsound Audio SportsBand då pannbandet sitter så bekvämt.

     

Jag använder mig även av Sportarmband under löpturerna och promenaderna. När jag promenerar använder jag NXE ActiveSleeve 2-pack, superbekväm och stretchig.

Perfekt att det ingår två stycken när man som jag kan vara lite virrig och tappa bort den ena titt som tätt. Jag sätter telefonen upp och ner i sportbandet för att kunna använda hörlursuttaget. 279 kr är priset.

 

När jag springer däremot vill jag ha ett sportarmband som sitter fast ordentligt, därför använder jag Adidas miCoach Sportarmband (iPhone 5/5S/5C). Du kan peka och använda skärmen genom plastfickan och det finns en lite ficka för en nyckel. Bandet är justerbart och du kan även använda hörlursuttaget med armbandet. Kostar 299 kr.

Sedan så laddar jag naturligtvis telefonen, oftast i vägguttaget med hjälp av Apple Lightning- till USB-kabel (från 199 kr) & Apple USB Power Adapter (199 kr).

 

Har jag bråttom och märker att batterinivån är låg laddar jag min iPhone 5S i bilen med Billaddare med 2 utgångar 2A (utan kabel), billaddaren kostar 149 kr.

Det sista tillbehöret jag har till iPhone 5S är ThumbsUp Snap Remote, en liten fjärrkontroll så du kan ta foton utan att nå telefonen. Inte så mycket använd ännu men den är definitivt bra att ha om fler ska vara med i bilden. Klarar en räckvidd på 3 meter. 199 kr ligger den på.

 

 

 

Det blir en del tillbehör, men jag använder faktiskt nästintill alla dagligen. Halva nöjet med att ha en iPhone 5S är alla tillbehör man kan köpa till!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *