Julklappstips 2013: iPhone – tillbehör och andra klappar!

Nu när julen vankas tänkte jag att en lista vore på sin plats: julklappstips 2013 iPhone Style! Tillbehör till iPhone eller presentkort på iPhonegrejer är årets julklapp inte bara i år, utan varje år, eller hur? Nu kör vi!

1. LifeProof Fre Case

LifeProof Fre Case julklapptips

LifeProof Fre Case är ett vattentätt och extra tåligt skal till iPhone 5 och iPhone 5S som har fått högsta betyg och omdömen av våra kunder (av 21 omdömen har 20 gett 5/5 och en 4/5 i betyg). Håller för nästan vad som helst: fall i marken, repar, stötar, smuts, damm, vatten och vad du vill (nästan).

Pris: 695 kr (om du anger IBLOGGEN när du beställer får du 5 % rabatt och betalar bara 660 kr)

2. Pro Verktygskit 6 delar

Verktygskit iPhone julklappstips

För den som vill laga sin iPhone själv är det här ett perfekt billigt verktygskit som är en toppenklapp under granen. Kostar bara 99 kronor och har fått genomgående höga betyg från våra kunder. Du kan byta batteri, skärm, simkortshållare, kameralins, antenn och vad du vill om du är lite händig och snitsig med skruvmejslarna.

Pris: 99 kr

3. Koss Porta Pro KTC

Det här är kanske det bästa headsetet till iPhone (funkar till alla iPhones) jag har testat. Otroligt bra ljud i lurarna och bra mikrofon som gör att du kan prata även i dina musikhörlurar. Går att vika ihop och stoppa i fickan, ställbar hårdhet på själva lurarna med Koss eget ComfortZone-system.

Pris: 599 kr (om du anger IBLOGGEN när du beställer får du 5 % rabatt och betalar bara 569 kr)

Där har ni alltså en liten lista på julklappstips 2013 iPhone style 🙂 Om ni vill kika på andra tillbehör, skal och fodral till iPhone eller iPad får ni gärna kolla i hela vårt sortiment där du hittar väldigt mycket smått och gott. Du kan också köpa presentkort på iPhonetillbehör – den perfekta julklappen?

Ha det gott, nu ska vi fortsätta julstöka och skicka ut era julklappar som ligger och väntar i beställningshögen. Ha det gott nu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *