Klassiska Iphone 7 skal

Nu när iPhone 7 har funnits ett tag så har alla de populära tillverkarna av skal och fodral hunnit släppa sina skal som är anpassade för just iPhone 7. Som vi har väntat.

Vi går igenom några av de mest populära iphone 7 skalen här, de som blivit klassiker.

Twelve South BookBook till iphone 7:

Plånboksfodralet BookBook har 4 st kortplatser och ett fack för sedlar, mer än så behövs knappast. Fodralet ser ut som en vackert inbunden bok när det är stängt. En riktig klassiker vid det här laget.
Först sitter telefonen i ett hårt skal, som påminner om vilket skal som helst. Detta skal sätts sedan fast i det bokliknande fodralet. Du kan alltså snabbt och smidigt ta bort din telefon från fodralet men fortfarande skydda det från stötar och repor.
Detta skalet kom redan till iPhone 4 men har uppdaterats och förfinats genom åren. Nytt för skalet till iPhone 7 är att de har förstärkt kortplatserna ytterligare och gjort insidan av fodralet mörkt, så att inte smuts och damm syns lika lätt.
Detta skal är tidlöst i designen och är lika snyggt och omtyckt som när det först kom, eller förmodligen ännu mer nu.

LifeProof Fre till iPhone 7:

Det vattentäta skalet LifeProof Fre är oerhört populärt och har varit sedan det kom. Ganska nyligen släpptes det till iPhone 7 också till mångas förtjusning.  Även detta skal är en klassiker.
Ett oerhört slimmat skal för att vara vattentätt. Inte nog med att det är vattentätt, det är dessutom extra tåligt och motstår och absorberar stötar, slag och repor oerhört bra. Skalet har till och med en tjusig IP-68-certifiering att skryta med. Inte nog med det, det passerar även den militära specifikationen MIL-STD-810F-516,5 som kan sammanfattas med att den klarar minst 2 meters fall oavsett vilken sida eller yta den landar med. Inte så illa pinkat faktiskt.
Skalet har funnits i olika färger genom åren, svart är så klart mest populärt men det finns i många trevliga färgkombinationer.

 

iDeal of Sweden Swipe Wallet till iPhone 7:

Detta plånboksfodral från iDeal Of Sweden har blivit väldigt populärt sedan det först kom. Anledningen är förmodligen för att det finns en svarsfunktion på framsidan av skalet. Du behöver alltså inte öppna det eller liknande för att kunna svara eller lägga på när det ringer. Ett annat skäl kan vara för att den visar en del av displayen på framsidan så att du enkelt kan se hur mycket klockan är och dagens datum. Du kan även styra musikspelaren från den öppna delen av displayen. Ett snyggt och elegant iPhone 7 skal som absolut kvalar in bland klassikerna. Enda nackdelen med det är att det inte är äkta läder, då hade den nämligen bara blivit snyggare ju mer den användes. Äkta skinn får ju alltid en unik karaktär med åldern.

 

Otterbox Defender Case till iPhone 7:

Här har vi ett rejält skal för tuffa förhållanden från Otterbox. Ett skal som är väldigt populärt bland yrkesfolk som t.ex hantverkare eller andra yrken där det är lätt hänt att man tappar eller skadar sin iPhone 7. Skalet har 3 olika lager med skydd som gör att det absorberar stötar oerhört bra. Skalet har dessutom ett inbyggt skärmskydd, vanliga skal skyddar ju oftast bara baksidan och sidorna av din iPhone. Till detta skal medföljer det även en bältesklämma som även fungerar som ett ställ till telefonen. Även detta skalet måste anses vara en pålitlig klassiker.

Richmond & Finch Glossy Marble till iPhone 7:

Detta marmorerade skal från Richmond & Finch kom från ingenstans och blev oerhört populära, framför allt hos kvinnorna. Ett traditionellt vanligt skal av Polykarbonat (Plast) men med en högblank yta med ett stilfullt marmormönster och gulddetaljer. Finns i flera olika nyanser, vit marmor, grön marmor, svart marmor, brun marmor, röd marmor och kanske ännu fler varianter. Ett iPhone 7 skal som ser väldigt elegant ut helt enkelt. Skalet tog marknaden med storm när det kom till iPhone 6 så det är ganska nytt. Men dess popularitet gör det definitivt till en klassiker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *