Koalahögtalaren till iPhone/iPad från Kitsound – Koala XL

Koalahögtalare till iPhone

En högtalare till iPhone och iPad i form av en koala? Ja, nu har vi även det tack vare Kitsound Koala XL som kommit in i vårt sortiment och tagit våra hjärtan med storm.

Egentligen är det ofattbart att vi har sålt iPhonetillbehör så länge utan att ha en enda koalahögtalare i sortimentet. Nu har vi gjort vår läxa och gjort det alla företag i branschen med lite värdighet borde göra: tagit in Kistound Koala XL.

Den här söta gråsvarta koalan är en billig bärbar liten högtalare som med sin 3,5 mm-ingång passar alla iPhone, iPad och iPod (och alla andra 3,5 mm-enheter). Själva högtalarna sitter i koalans ögon och öronen gör att ljudet pressas framåt istället för att försvinna bakom högtalarna.

Kitsound Koala XL drivs med tre stycken AAA-batterier och har en strömindikator som visar hur mycket batterier som finns kvar. Batterierna ingår inte men 3,5 mm-sladden gör det. Läs mer om Kitsound Koala XL här!

Om ni vill kika på andra högtalare som är utformade som djur så har just Kitsound ett tiotal andra småhögtalare med djur som uggla, panda, gris, groda, katt, apa och bi. Om du vill se hela vårt sortiment av Kitsoundprodukter kan du göra det här.

Just det, om du är ute efter billiga bärbara högtalare men inte nödvändigtvis djurhögtalare så kan du kolla in testet jag gjorde för några månader sedan här i bloggen. Där hittade jag några riktigt bra högtalare för en billig peng. Hela vårt sortiment av bärbara högtalare till iPhone och iPad hittar du här.

Fakta om Kitsound Koala XL

Passar: iPhone, iPad
Pris: 199 kr
Färg: Grå/svart
Kontakt: 3,5 mm

Koalahögtalare till iPhone

Det var allt från oss idag, hoppas att allting ”lirar” finfint för er också nu när vi rullar in i hösten. Mycket nytt och roligt kommer att dyka upp i bloggen så håll ögon och öron öppna så hörs vi snart igen!

Om du vi ställa en fråga eller kommentera det här inlägget kan du göra det i kommentarsfältet har nedanför. Vi svarar självklart så snart vi kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *