Kommande recensioner i sommar!

SOL Republics Jax In-Ear Headset

Sommaren innebär ofta att allting stannar av, hela Sverige stämplar ut och tar igen sig. Då kan det vara skönt att veta att iBloggen kör på HELA sommaren som om att ingenting hade hänt.

Vi kommer att fortsätta bomba med bra erbjudanden och tester av iPhonetillbehör och iPadtillbehör som vanligt. Redan nu tänkte jag flagga för kommande tester och recensioner som ni har att se fram emot under sommaren.

Ett test vi kommer att genomföra är ett test mellan två billiga bärbara Bluetooth-högtalare. Muvit M-Speak Bluetooth-högtalare går upp i ringen mot Champion Bluetooth-högtalare. Båda kostar 399 kronor och tillhör därför de billigaste bärbara högtalarna med Bluetooth i vårt sortiment. Ska bli riktigt kul att se om så pass billiga högtalare kan leverera bra ljud.

En recension som kommer är SOL Republics Jax In-ear Headset. SOL Republics är det senaste märket i vårt utbud av bärbart ljud, så det känns riktigt kul att titta lite närmre på dem. Jag har hört riktigt bra saker om deras grejer så förväntningarna är höga.

Förutom lite ljudgrejer kommer jag även att testa displayskydd till iPhone 5 från Otterbox. Jag vet ingenting om deras displayskydd men deras extra tåliga skal har jag recenserat i bloggen och om displayskydden håller samma kvalitet bådar det gott.

Ja, där har ni det. Sommaren kommer att bjuda på mycket mer här i bloggen men nu vet ni i varje fall litegrann av vad ni kan förvänta er! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *