Ladda fler iPhones och iPads samtidigt – upp till fem enheter med Griffin PowerDock 5

Ladda fler iPhones och iPads samtidigt med laddningsstation

Alla som är Applefrälsta som mig och behöver ladda fler iPhones och iPads samtidigt borde kolla in den här nyheten i vårt sortiment: Griffin PowerDock 5. Det är en laddningsstation som gör att du kan ladda fem enheter samtidigt.

Med en enda elkontakt kan du med Griffin PowerDock 5 ladda upp till fem iPhones och iPads (eller blandat) samtidigt på ditt skrivbord. Eftersom den ger 2.1 Amp på varje uttag kan du blanda iPads och iPhones hur du vill (på många andra kan man bara laddat till exempel en iPad och en iPhone samtidigt).

Själva stationen är uppbyggd med fem frostade stöd med plats för en iOS-enhet i varje, du kan dessutom ha skal och fodral på eftersom det är väl tilltagna ytor. Det enda du behöver köpa till om du inte har det är USB-till-30stifts-kabel eller USB-till-Lightning-kabel till varje enhet.

Griffin PowerDock 5 kostar visserligen 899 kronor men jag känner inte till någon annan laddningsstation med plats för fem iOS-enheter så det kan det vara värt. Dessutom är den ruggigt snygg i sin vita och minimalistiska design, som vanligt när Belkins designers har varit i farten.

Jag lägger upp en liten video från Belkin där de beskriver PowerDock 5 här nedanför. Om du vill veta mer om den kan du läsa här. Kolla gärna in hela vårt sortiment av dockningsstationer också.

Det var allt för den här gången, som vanligt går det bra att kommentera och ställa frågor här nedanför. Ha det gott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *