Ladda flera iPhones samtidigt – även utomlands: så gör du!

Ladda flera iPhones samtidigt

Om du vill ladda fler iPhones samtidigt finns det ett smart tillbehör som heter Capdase Quartet USB-adapter, som även funkar utomlands. Vi fick in den för några dagar sedan, den kostar 229 kronor.

Capdase Quartet är en riktigt smart USB-adapter som gör att du kan ladda fler iPhones samtidigt (om du vill ladda iPad kan du endast ladda iPad:en och inte ladda iPhones samtidigt). Den har fyra uttag som gör att du kan ladda fyra iPhones samtidigt i samma eluttag.

Med adaptern följer utbytbara pluggar som gör att du kan ta med dig USB-adaptern på alla dina utlandsresor. På så sätt kan du ladda fler iPhones samtidigt även utomlands, den här skulle jag själv ha behövt i Spanien i somras när jag och tjejen bråkade om det enda eluttag som fanns tillgängligt.

Ladda fler iPhones samtidigt

USB-sladdarna ingår däremot inte, om du vill ladda iPhone 5 kan du köpa till USB-till-Lightning-sladd, om du har iPhone 4/4S eller 3:an kan du köpa en (eller flera då) USB-till-30-stifts-sladd istället. Om du vill ladda något annat som du har en USB-kabel till (till exempel kameran, surfplattan, MP3-spelaren eller en annan telefon) så funkar det finfint också.

Kika gärna på hela vårt sortiment om du vill hitta fler smarta lösningar på hur du kan ladda din iPhone, till exempel med den bästa solcellsladdaren som finns på marknaden just nu.

Fakta om Capdase Quartet USB-adapter

Passar: iPhone, iPad
Pris: 229 kr
Färg: Vit

Om du vill kommentera det här inlägget om USB-adaptern som gör att du kan ladda fler iPhones samtidigt går det bra att göra det i kommentarsfältet nedan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *