Ladda iPad och iPhone samtidigt i ett uttag med Unplugs väggladdare

Ladda iPhone och iPad samtidigt i ett uttag

Idag fick vi in en riktigt cool pryl till iPad och iPhone. Unplugs väggladdare med två USB-uttag gör att du kan ladda iPad och iPhone samtidigt i ett enda nätuttag. Smart va?

Ibland behöver man kunna ladda iPad och iPhone 5 samtidigt (eller iPhone 3G/3GS/4/4S). Till exempel om man är på resande fot på en flygplats, i en tågkupé, en hotellobby eller något annat ställe där man bara hittar ett uttag.

Då är Unplugs väggladdare med två USB-uttag en fiffig liten pryl som man kan ta med sig när man behöver ladda två Apple-enheter samtidigt. Den har en kontakt in i väggen och två uttag i dosan. Ett av uttagen stödjer laddning av iPad och iPhone, det andra stödjer bara iPhone.

Du kan alltså ladda två iPhones samtidigt, eller en iPhone och en iPad samtidigt. För att ladda iPhone 5, iPad 4 och andra enheter med Lightningkontakt måste du dock köpa en Lightning-till-USB-kabel om du inte har det, i paketet här ingår bara en 30-stiftskabel.

Själva laddaren är smidig och riktigt snygg i vitt med små orangea detaljer. Kostar bara 299 bagis, om du vill läsa mer om Unplugs väggladdare med två USB-uttag kan du göra det här.

Det var allt från oss för idag, ha det gott nu och se till att njuta lite av den sista sensommaren!

Om du vill kommentera eller ställa frågor om det här inlägget kan du göra det i kommentarsfältet här nedanför. Vi svarar så snart vi kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *