Läderfodral till iPhone 4/4S med FC Barcelonas klubbmärke på!

Läderfodral till iPhone 4/4S med FC Barcelona klubbmärke

Idag fick vi in ett härligt läderfodral för alla Cules som vill visa att de håller på FC Barcelona. Det har nämligen Barcas klubbemblem fastsytt på lädret, riktigt snyggt och billigt!

Jag tänkte att jag var tvungen att skriva om det här eftersom jag skrivit en hel del om våra Premier League-skal och skins här ibloggen den senaste tiden. Det har varit Arsenal, Tottenham, Man United, Man City, Chelsea och Liverpool för hela slanten.

Därför är det hög tid att vi får in ett Barcafodral till iPhone 4/4S tycker jag. Det är tillverkat i Nubuckläder. Färgen är svart och fodralets mått mäter 121 x 66 mm. Fodralet har en liten flärp som gör att du lätt kan ”fiska” upp din iPhone ur sitt fodral närsomhelst.

För att vara i äkta läder är det väldigt billigt tycker jag, bara 149 kronor kostar det. Det kan det vara värt om du vill ha din telefon blingad inför nästa Champions League-match till exempel, där Messi, Fábregas, Xavi och Iniesta möter Milan borta på San Siro nu den 22:a. Det lär bli en riktigt tuff match, se till att visa var dina sympatier ligger!

Om du vill läsa mer om det här fodralet kan du göra det här. Kika gärna också på hela vårt sortiment av iPhoneskal och fodral, där finns någonting för alla.

Om du vill så kan du som vanligt skriva en kommentar eller ställa en fråga här nedanför så svarar vi så snart vi kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *