Lilla My-skal till iPhone 5 i vitt med tryck – love it!

iPhone 5-skal Lilla My

Mumindalen utan Lilla My är lite som julafton utan julklappar, som sommar utan sol eller ja, ni fattar. Nu har Lilla My fått sitt eget iPhone 5-skal som är tufft, gulligt och coolt på en och samma gång.

Lilla My är en kaxig liten rackare med ständigt skeptisk blick och den där lilla tofsen på huvudet, en av alla karaktärer i Mumindalen som Tove Jansson skapat. När jag såg Munintrollen på tv på 90-talet var hon alltid min favorit. Därför blir man så klart väldigt nöjd när man ser ett Lilla My-skal till iPhone trilla in i vårt sortiment.

Skalet är gjort i hårdplast, med alla reglage och knappar tillgängliga med skalet på så att du kan koppla in hörlurar eller ladda din iPhone 5 med skalet på. Motivet på baksidan av det vita skalet är en pillemarisk Lilla My i sin röda klänning och ros fluga, hon står med armarna i sidan och ser ut att vara redo att uträtta ett hyss närsomhelst.

Det här är ett snyggt och billigt skal (199 kr) som är perfekt som julklapp eller present till något Muminfan eller bara någon som har en Lilla My-aura kring sig och som kanske borde ha ett iPhone 5-skal med hennes motiv på.

Om du vill läsa mer om det här skalet kan du göra det här, om du vill se hela vårt sortiment av Muminskal kan du klicka här istället.

Som vanligt kan du ställa en fråga eller skriva en kommentar om det här inlägget här nedanför så svarar vi så snart vi kan. Ha det gott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *