Magnetmattor till iPhone gör det lättare att reparera din iPhone!

Magnetmatta till iPhone

Är du en sådan hemmafixare som lagar din iPhone på egen hand när den gått sönder? Bra, då har vi en riktigt bra produkt för dig. Magnetmattor med utmärkta platser för de olika skruvarna och delarna så att du lätt håller reda på dem när du pular!

Alla som har plockat isär en iPhone någon gång, för att byta ett batteri eller en skärm eller något annat som har pajat, vet att det är ett jäkla jobb att hålla reda på alla små skruvar och pinaler när man väl gör det.

Därför är det en smart idé att köpa en sådan här magnetmatta. Den gör att skruvarna inte sprätter iväg när du håller på och mekar med din iPhone. Mattorna har dessutom en slags karta där du kan placera de olika delarna i telefonen så du vet vilken pinal som satt vart när du plockade isär den.

Magnetmattorna är billiga, kostar bara 69 kronor, och finns i en version för varje telefon: iPhone 4, iPhone 4S och iPhone 5. Varje matta är anpassad efter respektive iPhone så att du ser exakt samma delar på mattan som på din lur, smart va?

Om du vill köpa verktygskit för att laga din telefon har vi det här. Billiga och riktigt bra, man sparar en hel del pengar om man är lite snitsig och kan fixa sådant som går sönder på egen hand.

Det var allt för idag, vi hör snart igen. Ha det gott, hej då!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *