Nu finns LifeProof nüüd även till iPhone 5S – vi har den!

Nya LifeProof nüüd till iPhone 5S

LifeProof nüüd till iPhone 5S är äntligen här. Vi fick in den i dagarna och nu finns alltså LifeProof inte bara till iPhone 5 utan även till iPhone 5S. Jippie!

Ni som följer bloggen regelbundet vet att jag har en pågående kärleksrelation till allting som LifeProof gör. Deras grejer är helt enkelt så mycket bättre än deras konkurrenter, riktigt innovativa faktiskt.

Nu finns mitt favoritskal bland de extra tåliga och vattentäta – nüüd – tillgänglig även för iPhone 5S och inte bara till iPhone 5 som det var tidigare. Skillnaden är framför allt att Touch-ID funkar vilket det inte gör om du köper det ”gamla” skalet som bara funkar till iPhone 5.

Värt att nämna är även att den nya versionen av nüüd funkar BÅDE till iPhone 5S och iPhone 5 achat viagra inde. Den gamla versionen kommer alltså att fasas ut till förmån för den nya. Det betyder också att vi säljer ut de gamla versionerna som ”bara” passar iPhone 5 lite billigare. De kostar 699 kronor, den nya versionen kostar 799 kronor.

Du får förresten 5 % rabatt när du beställer nya eller gamla nüüd (eller nüüd till iPad) om du anger IBLOGGEN! Då betalar du bara 759 kronor för nya versionen istället för 799 kronor, till exempel.

Ha det gott nu, tjing!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *