Ny färg på Twelve South BookBook till iPhone 5 – finns i brun!

BookBook till iPhone 5S i Svart

Nu har vi fått in den nya färgen på Twelve South BookBook till iPhone 5 (passar även iPhone 5S så klart) – brun. Riktigt snygg patina som ger lite mer retrokänsla än den svarta färgen.

Twelve South BookBook har länge funnits i brun till iPhone 4/4S (jag hade själv det bruna i något år) och till iPad till exempel men fram till nu fanns bara svart till iPhone 5/5S. Nu har vi äntligen fått in den bruna versionen också.

För den som inte känner till BookBook sedan tidigare så är det ett plånboksfodral till iPhone som ser ut som en liten bok och är gjort i riktigt högkvalitativt läder. Jag har testat de flesta varianterna av den och har alltid blivit imponerad av hur snyggt och välgjort det är.

Plånboksfodralet har plats för kreditkort, sedlar, körkort och iPhone 5. Eftersom hålet för kameralinsen är stort på BookBook passar den finfint till iPhone 5S (problemet med vissa skal är att det är ett litet hål anpassat för endast en blixtlampa som iPhone 5 har).

BookBook till iPhone 5S i Svart

Själva facken fungerar riktigt bra och har ruggigt bra passform. Jag gillar särskilt körkortsfacket som har ett hål som gör att du kan föra upp körkortet med tummen om du behöver visa upp det på systemet eller något. 🙂

Alla bloggläsare har 5 % rabatt på Twelve South BookBook till iPhone 5/5S om man anger IBLOGGEN när man beställer det i vår butik. Då betalar du 569 kronor istället för 599 kronor. Koden gäller för övrigt även BookBook till iPad och iPhone 4/4S också.

Riktigt kul att det nu har kommit i brunt alltså, om ni är sugna på plånboksfodral till iPhone 5/5S kan ni kika på hela vårt sortiment här. Om ni har en iPhone 4/4S kan ni kolla här istället.

Fakta om Twelve South BookBook till iPhone 5/5S

Passar: iPhone 5/5S
Pris: 599 kr (569 kronor med koden ovan)
Färg: Svart, brun
Antal fack: 4 st

Om du vill ställa en fråga eller kommentera det här inlägget går det som vanligt bra att göra det, så svarar vi så snart vi kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Ny färg på Twelve South BookBook till iPhone 5 – finns i brun!

  1. Hur är det med Bookbook? Känns som den kommer nöta på iPhones kanter och metallramen runt om. Får även intrycket på mitt exemplar att den där plastgrejen för leg går emot skärmen.

  2. Hej!

    Jag har använt den till iPhone 4S i ett år ungefär, hade inga sådana problem alls. Har inte hört någon annan som haft det heller, men det är möjligt att du har rätt.

    Vänliga hälsningar,
    Christian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *