Ny smart laddningsstation till iPhone, iPad och andra enheter från Bluelounge: Sanctuary

Bluelounge Sanctuary

Bluelounge har nu lanserat en laddningsstation som verkligen är universell på riktigt. Med fyra USB-uttag som du kan koppla in vilken laddsladd du vill (även Android, Windows etc.) så slipper du byta laddstation i framtiden.

Vi ÄLSKAR när det dyker upp sådana här nyheter i vårt sortiment, som vi VET att kunderna kommer älska. Sanctuary är en nyskapande lösning från våra vänner på Bluelounge som aldrig slutar att överraska oss med sina innovationer.

Bluelounge är inte bara SJUKT snygg i sin minimalistiska, cleana design som passar in nästan var som helst. Den är även en framtidssäkrad laddare eftersom du kan koppla in fyra laddsladdar från vilken enhet du vill i de fyra USB-kontakterna som finns under ”huven” på den här lilla lådan.

Bluelounge Sanctuary

Sedan petar du bara upp sladdarna antingen i springan där framme eller genom hålet därbak, där du har ett ställ till exempelvis en iPad. Du kan alltså ladda en iPad, en iPhone och till exempel en Samsung Galaxy eller HTC-lur samtidigt i en och samma ställ.

Sanctuary laddar med fyra ampere. Du kan ladda antingen fyra iPhones eller två iPhones och två iPads samtidigt med den här besten. Om du vill veta mer om hur den funkar kan du läsa mer här eller kolla på det här klippet som visar hur du ska göra:

Bluelounge Sanctuary kostar bara 899 kronor och finns i två färger: svart eller vit, min favorit är den vita som nog passar in i många ”ljusa och fräscha” lägenheter här i landet 🙂

Bluelounge Sanctuary vit

Tack för den här gången, tills vi hörs nästa gång får ni ha det bäst, ciao!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *