Nya Koss iPorta Pro 2.0 till iPhone är här – fem snygga färger

Häromdagen fick vi äntligen in nya Koss iPorta Pro 2.0, den nya versionen av iPorta med snygg design i fem olika färger: blå, röd, orange, gul och rosa.

Koss iPorta Pro 2.0 är en ny version av iPorta Pro som i sin tur är iPhone-versionen av klassikern Porta Pro. Hängde du med? Originalet Koss Porta Pro är en av de mest sålda hörlurarna genom alla tider över hela världen. Mycket tack vare det OTROLIGA ljudet som de här små lurarna presterar, men även tack vare den sköna retro-designen och att man kan vika ihop dem när man inte använder dem.

Koss iPorta Pro har samma element och alltså lika bra ljud som Porta Pro, med den skillnaden att iPorta även har en fjärrkontroll på sladden med mikrofon. Du kan alltså använda iPorta Pro som headset vilket gör den perfekt till din iPhone: galet bra ljud och högsta möjliga funktionalitet.

2.0-versionen har uppdaterat designen. Nu är lurarna vita med fem olika accentfärger på sidorna: blå, rosa, röd, orange och gul. Jag har alltid tyckt att Koss lurar är en av få alternativ som är tillräckligt snygga för att inte skämmas på bussen, det här är inget undantag.

Den nya versionen har självklart ComfortZone som gör att du kan ställa in hur hårt eller löst du vill att lurarna ska sitta åt. Här är lite tekniska data för den som tycker att sådant är kul ☺

• Frekvens: 15-25,000 Hz
• Impedans: 60 ohm
• Känslighet: 101 dB SPL/1mW
• Distorsion: <0,2%
• Kontakt: 3.5-millimeters
• Kabellängd: 1,2 m

Passar: iPhone och iPad
Pris: 449 kr
Färg: Blå, rosa, röd, orange eller gul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *