Nytt vattentätt skal till iPhone 5 och iPhone 5S från Otterbox: Preserver

Otterbox Preserver vattentätt skal till iPhone 5/5S

För alla er som är ute efter ett vattentätt skal till iPhone 5 eller iPhone 5S finns nu ytterligare ett alternativ. Kundfavoriten Otterbox har nämligen släppt en ny modell som heter Preserver och klarar både vatten och rejäla smällar.

Otterbox Preserver passar både iPhone 5 och 5S och klarar fall på upp till två meter och kan vara lika långt under vatten i 30 minuter. Perfekt för den som ska ut och snorkla eller bara fota på stranden och inte vill riskera att blöta ner sin ögonsten och bli av med alla bilder i luren ifall den går sönder.

Det här skalet har en lite mer slimmad design än andra vattentäta skal som ofta lägger på några extramillimeter på alla kanter för att klara vattnet. Det är välkommet eftersom vissa vattentäta skal gör iPhone onödigt klumpig och stor. I förpackningen ingår även en handledsrem, själva skalet finns i två olika färger: Svart eller vit/grå.

Otterbox Preserver kostar 499 kronor och finns i lager just nu, så in och köp! Kolla gärna in vårt sortiment av vattentäta iPhone 5-skal när ni ändå är igång. Om ni undrar någonting så tveka aldrig att fråga oss i kommentarsfältet så ska vi svara så gott vi kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *