Officiella Dieselskal till iPhone 5 och 5S har kommit in!

Diesels officiella iPhone 5-skal har äntligen börjat rulla in i våra lager. Deras skal är precis som deras kläder snygga, kaxiga och coola. Här har ni ett par av våra nya Dieselskal till iPhone!

Diesels iPhone 5-skal är riktigt coola, många av dem är tillverkade i samma sorts Denim som deras byxor är. Ett par coola jeans matchar perfekt till de här skalen. Självklart är det original och riktigt hög kvalitet, kolla gärna in hela vårt sortiment av Diesel-skal här.

Här har ni ett litet urval från vårt lager:

Diesel New Hastings Denim

Diesel iPhone 5-skal

Riktigt snyggt denimskal till iPhone 5 och 5S med en liten ficka på framsidan med Diesels logotype sydd snett ovanför, precis som på deras jeans. Det här skalet låter dig ta med dig kreditkort eller sedlar i facket. Läs mer om det här!

Pris: 319 kr

Diesel Industry Snap Case

Diesel iPhone 5-skal

Ett coolt retroskal med Diesels logga och slogan ”For successful living”. Snygga vita och svarta färger med röda och blå detaljer. Du kommer åt alla knappar och reglage även med skalet på. Läs mer om det här skalet här!

Pris: 349 kr

Diesel Scissor Flip Case

Coolt jeansskal med Diesellogotypen snett över framsidan som går att flippa ner så att du kan ringa från din iPhone 5 med skalet på. Snygg mörkblå denim av grym kvalitet. Läs mer om Diesel Scissor Flip Case här!

Pris: 349 kr

Där har ni några av våra nya snygga Dieselskal till iPhone 5 och 5S, kolla som sagt gärna in hela vårt sortiment från deras märkesskal, vi får se om vi får in ännu fler snygga skal från Diesel. Till dess får ni ha det så bra i höstmörkret!

Om du vill kommentera det här inlägget om våra iPhoneskal från Diesel kan du göra det som vanligt här i kommentarsfältet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *