Playsams lyxiga stylus i trä har kommit in!

Stylus i trä från PlaysamStylus i trä Playsam

Stylus i trä PlaysamTräfärgad stylus i trä

Vi har precis fått in Playsams stylus i trä som vi tycker är så himla fina. De är färgglada, lekfulla och riktigt snygga. En perfekt present till barn eller vuxen med barnasinnet kvar!

Playsam är ett Kalmarbaserat företag precis som vi är, företaget startades 1984 av designern Carl Zedig. Han ville producera väldesignade träleksaker där färg, form och funktion ger en vacker helhet. Det känns riktigt kul att Playsam nu har designat en stylus i trä med sin unika stil översatt till vår Applevärld, därför var det självklart för oss att ta in dem.

Playsams stylus i trä är designad av Ulf Hanses, och har en triangulär design som ger ett bra grepp för både barn och vuxna. Dessutom rullar pennan aldrig av bordet utan stannar där du lägger den. Den fungerar för både smartphone och iPad. Playsams stylus väger bara 70 gram och är 125 mm lång. Den kostar 229 kronor och finns i fyra vackra färger: natur, röd, svart eller vit. Kolla förresten gärna in hela vårt sortiment av stylus också om du är sugen!

Playsam själva rekommenderar deras stylus i trä som doppresent, jag tycker nog att man kan ge den i studentpresent eller 50-årspresent med, så länge den som ska få presenten har barnasinnet kvar är detta en riktigt fin present! 🙂

Passar: iPhone, iPad
Pris: 229 kr
Färg: Röd, natur, svart, vit
Material: Trä
Design: Ulf Hanses

Stylus i trä från Playsam

Trästylus från Playsam

Om du vill ge en kommentar om det här inlägget om Playsams stylus i trä kan du göra det i kommentarsfältet nedan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *