Pulsmätare till iPhone 5 från 60Beat har äntligen dykt upp!

Pulsmätare till iPhone 5 har inte funnits att köpa på marknaden än så länge, men nu har vi fått in 60Beats pulsmätare till iPhone 5 som även fungerar med iPhone 4S.

Den som följer bloggen vet att jag tidigare har testat 60Beats iPhone 4-version som har varit en storsäljare. Om ni vill läsa den recensionen gör ni det här. Den fick 8/10 i betyg och hade höga betyg från våra kunder. Nu har vi sålt ut det sortimentet och har bara några donglar kvar eftersom 60beat Blue HR ersätter gamla pulsmätaren.

Nya 60Beat Blue HR väger bara 60 gram och fungerar på samma sätt som den gamla modellen. Det som är nytt är att den fungerar med iPhone 5 och att den fungerar utan dongel.

Funktioner

60beat Blue HR är en pulsmätare med ett medföljande pulsband som gör att du kan se din puls under löpning, cykling eller annan träning. Den mäter din puls och skickar till iPhone 5 där du kan koppla pulsbandet till en löparapp för att få all statistik på samma plats.

60Beat är kompatibelt med de flesta löparapparna, en komplett lista på vilka appar den fungerar med har du här. De som är kompatibla just nu är dessa (listan på 60Beats hemsida uppdateras):

Runtastic Pro
Logyourrun
iBody
60beat Heart Rate Monitor
Walktastic
Cyctastic
Heart Works 60
Log Your Run HR
RunMeter
MapMyRun
Endomondo Pro
MapMyRide
321Run
321RunFree
Endomondo
CycleMeter
WalkMeter
MapMyFitness
MapMyHike
MapMyDogWalk
StravaRun
StravaCycling
Runkeeper
Polar Beat
Wahoo Fitness
Wahoo Utility

Om du anger IBLOGGEN får du 5 % rabatt när du beställer 60Beat Blue HR pulsmätare till iPhone 5 i vår butik!

Fakta

Passar: iPhone 5, iPhone 4S
Pris: 699 kr (664 kr med bloggkoden ovan)
Färg: Svart
SKU: HR001
Vikt: 60 gram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *