Recension: Belkin Easefit till iPhone 5 – stabil leverans från en stor elefant

Belkin Easefit till iPhone 5 sportarmband svart

Belkin Easefit är en av de mest sålda sportarmbanden till iPhone 4/4S. Nu har det kommit till iPhone 5, och jag har snörat på mig löparskorna för att ge er domen i recensionen nedan!

Belkin är en av de stora producenterna i branschen och är normalt sett pålitliga när det kommer till iPhone-tillbehör. Häromdagen skrev jag om Belkin Easefit i vårt stora test av sportarmband, nu får ni en separat recension av Easefit här.

Passform

Belkin Easefit sitter riktigt bra på armen, om du inte har för stora biceps det vill säga. Upp till ca. 35 centimeters omkrets klarar den utan problem, de allra flesta har mindre omkrets än så skulle jag tro. Många andra sportarmband har två spännen att dra bandet genom för att passa både stora och små, vilket dock gör att det blir större och klumpigare.

Materialvalet är smart eftersom det är skön stretch med något strävare baksida än andra sportarmband, vilket gör att det inte glider ner från armen när du blir lite svettig. Armbandet är även ett av de tunnaste (inte lika tunt som Adidas miCoach dock) vilket gör att det inte heller väger så mycket.

Design

Många sportarmband är ganska fula på ett eller annat sätt. XtremeMac Sportwrap LED som vi har i sortimentet och som var med i vårt test, tycker jag själv är ganska fult med sina kantiga linjer och färg- och materialval. Det här kanske inte spelar roll för alla men personligen tycker jag att det är ett litet plus ifall man kan ha på sig armbandet utan att skämmas.

Belkin Easefit tycker jag är stilrent och snyggt (allting är ju relativt). Inga onödiga krusiduller utan minimalistisk kvalitetskänsla rakt igenom. Det behövs så lite egentligen, alla borde kunna åstadkomma sportarmband som inte ser anskrämliga ut.

Belkin Easefit till iPhone 5 sportarmband vit

Funktionalitet

Belkin Easefit har tyvärr inget nyckelfack, vilket är ett litet minus. Vissa sportarmband har en liten ”kabelvinda” där man kan snurra upp hörlurssladdern, det har inte Belkin Easefit heller.

Allt detta är förlåtet tycker jag eftersom själva grundfunktionen (ett lätt, snyggt sportarmband som sitter bra på armen) uppfylls till hundra procent. Belkin har helt enkelt skalat av allt onödigt (nyckelfack väger ingenting, det borde man kunna fixa).

Sammanfattning

Av de sportarmband till iPhone 5 som jag har testat hittills är Belkin Easefit det bästa. Lätt, snyggt och sitter bra på armen. Mer behövs inte för att skapa ett bra och skönt sportarmband egentligen. Rekommenderas!

Som bloggläsare får du 5 % rabatt om du anger IBLOGGEN när du beställer Belkin Easefit eller något annat sportarmband i vår butik!

Betyg: 8/10
Kundbetyg: 3/5

+ Lätt
+ Sitter bra
+ Snyggt

– Inget nyckelfack

Fakta om Belkin Easefit till iPhone 5

Passar: iPhone 5
Pris: 229 kr (218 kr med bloggkoden ovan)
Färg: Svart, vit, rosa/grå
Omkrets: ungefär 25-35 cm armar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *