Recension: Otterbox 360 Screen Protector till iPhone 5

Otterbox skärmskydd till iPhone 5Otterbox skärmskydd till iPhone 5

Otterbox har börjat producera skärmskydd till slut och med tanke på deras andra produkterna är förväntningarna höga. Först ut i våra recensioner av Otterbox displayskydd är Otterbox 360 Screen Protector till iPhone 5. Läs vilket betyg och omdöme det får här nedanför!

Otterbox tillverkar några av marknadens bästa extra tåliga skal till iPhone, många av dem har vi recenserat här i bloggen. Därför blev jag lite till mig när jag såg att de har börjat producera skärmskydd också.

Otterbox 360 Screen Protector till iPhone 5 är ett Full body-skydd, vilket innebär att det ingår även en skyddsfilm för baksidan. iPhone 5 har som alla vet en känslig baksida som lätt blir repig, därför är det vettigt att ha skydd där med. Otterbox 360 Screen Protector har ett självläkande material som skyddar din iPhone 5 från repor och smuts.

Touchkänsla

Känslan i 360 Screen Protector är riktigt bra. Inte så plastig som många av de billigare och inte lika sträv som tjockare varianter som Copter till exempel. Vissa iPhoneanvändare är riktigt känsliga för hur touchkänslan påverkas med ett displayskydd, kanske tycker de att 360 Screen Protector försämrar känslan. Men jag tycker verkligen inte att det är några problem, dessutom är det lätt att applicera på skärmen med få bubblor under skyddet.

Skydd

Jag har använt det här skärmskyddet i en månad ungefär och tappat telefonen flera gånger i marken utan att den har fått så mycket som en repa. Jag tycker inte att det här skyddet ger riktigt lika hög kvalitetskänsla som exempelvis nämnda Copter, men Copter är överlägset de flesta andra skärmskydd när det gäller skydd och kvalitet så det säger inte så mycket egentligen.

Dessutom är Copter dyrare och som sagt påverkar det touchkänslan mer än 360 Screen Protector. Jag har även hört att vissa kunder säger att Copter ger färgflimmer på iPhone 5, men det har jag inte upplevt själv.

Prisvärde

Otterbox lägger sig i mittfåran när det gäller prissättningen. Inte lika dyrt som Invisible Shield och Copter, men inte lika billigt som de allra billigaste skärmskydden. Jag tycker att det är prisvärt, det här håller förmodligen betydligt längre än de billigare och Otterbox märke är en garant för kvalitet.

Sammanfattning

Otterbox 360 Screen Protector till iPhone 5 är ett mycket bra skärmskydd till iPhone 5. Bra skydd, lätt att applicera och ett bra pris för att vara ett märkesskydd. Invisible Shield och Copter får se upp, Otterbox kommer garanterat att stjäla kunder med Otterbox 360 Screen Protector till iPhone 5.

Som bloggläsare får du 5 % rabatt om du anger IBLOGGEN när du beställer Otterbox 360 Screen Protector till iPhone 5 på iPhonebutiken.se!

Betyg: 8/10
Kundbetyg: (inga betyg än, betygsätt här)
Pris: 199 kr (189 kr om du anger IBLOGGEN när du beställer i vår butik)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *