Recension: Smash Cops – En ironisk blinkning till testospelen

Smash Cops är ett gratisspel som utspelar sig i en solig stad någonstans i USA, du är mästersnuten som ska ratta olika polisbilar och göra små uppdrag, mest av allt krascha andra bilar som tillhör streetracing-förare, maffiabossar och bankrånare.

Du styr bilen genom att hålla tummen i nederkant i bild och dra den åt sidan (eller genom Joypad-styrning, jag föredrar Push-styrningen). Det är onekligen lite klurigt att styra bilen i början men ge det en chans för du blir snabbt bättre. Med andra tummen trycker du i riktning mot bilen du vill krascha så får du lite nitro-kraft om mätaren är full.

När du klarar uppdrag får du 1-5 stjärnor beroende på hur snabbt du klarat uppdraget, hur mycket du kraschat din polisbil och hur många kriminella du haffat under tiden. När du samlat ett visst antal stjärnor låser du upp nya uppdrag och nya bilar som du kan välja mellan i ditt garage.

På varje bana finns också tre donuts som du kan plocka upp för att få ”Super Cop”-badgar som du kan använda på uppdrag som fastnat på. Då blir bilen snabbare, starkare och gör mer skada. Du kan också köpa badgar om du inte orkar samla själv. 3 badgar kostar 7 kr som dras från ditt iTunes-konto.

Grafiken är faktiskt otroligt snygg, inte för de många detaljerna utan för den stilrena designen som funkar otroligt bra på min iPhone 4S med sin Retina-skärm.

Sammanfattningsvis är Smash Cops ett ruggigt beroendeframkallande spel med en lite ironisk blinkning till testosteron-stinna spel i samma genre. Perfekt att lira på bussen, bilresan eller när du väntar på flyget.

Betyg: 4/5

Passar: iPhone, iPad
Kostar: Gratis

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *