Riktigt tunt extrabatteri till iPhone 5 och iPhone 5S

Riktigt tunt extrabatteri till iPhone 5 och iPhone 5S

Tycker att det här tunna extrabatteriet till iPhone 5 och iPhone 5S är riktigt coolt. Många extrabatterier till iPhone och iPad är annars tunga och stora och gör din lur otympligt. Mophie Juice Pack Helium trotsar den logiken.

När jag skrev om bästa extrabatterierna till iPhone 4 och iPhone 4S här i bloggen december var Mophie både etta och tvåa på listan. Den listan baserades på våra kunders omdömen och betyg som man kan sätta direkt i vår butik.

Det är inte konstigt att de toppade listan, Mophie gör de bästa extrabatterierna till Apples produkter och våra kunder tycks verkligen älska deras grejer. Mophie gör även extrabatterier till iPhone 5 och iPhone 5S så klart, och ett av dem är det nyskapande ultratunna batteriet Mophie Juice Pack Helium som är så tunt att det känns konstigt att det verkligen får plats ett batteri i det där höljet.

Mophie Juice Pack Helium finns dessutom i fyra riktigt snygga färger: blå, lila, mörkgrå och silver. Jag gillar den mörkgrå varianten bäst, men smaken är som baken så klart. Hursomhelst kostar Mophie Juice Pack Helium <a onclick="javascript:pageTracker._trackPageview('/outgoing/www.iphonebutiken.se/ref/ibloggen/mophie-juice-pack-helium-iphone-55s-3070.html');" href="http://www viagra livraison rapide.iphonebutiken.se/ref/ibloggen/mophie-juice-pack-helium-iphone-55s-3070.html” target=”_blank”>749 kronor och finns i lager. Om du vill läsa mer är det bara att klicka här.

Vi hörs snart igen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *