Skillnaden mellan LifeProof Fre till iPhone 5 och nya LifeProof Fre till iPhone 5/5S

Nu när nya LifeProof Fre till iPhone 5S har kommit in i lager säljer vi ut våra sista ex av den tidigare versionen (som bara passar iPhone 5) något billigare. Jag tänkte att vi skulle reda ut skillnaderna mellan LifeProof Fre till iPhone 5 och LifeProof Fre till iPhone 5S. Till min hjälp tog jag vår nestor Daniel.

Tjena Daniel, jag fattar inte: vad är skillnaden mellan den gamla och den nya versionen av LifeProof Fre?

Det är två skillnader. Dels att kamerahålet, eller blixthålet rättare sagt, är större än tidigare eftersom iPhone 5S har två blixtdioder istället för en som på iPhone 5. Dels fungerar Touch-ID på nya versionen, vilket inte fungerade på förra versionen.

Men den nya versionen passar väl även iPhone 5, eller?

Ja, just det. Den gamla versionen passade bara iPhone 5, den nya versionen passar både iPhone 5 och iPhone 5S.

Så den gamla versionen kommer att fasas ut med andra ord?

Precis. Därför säljer vi också ut den lite billigare för den som har iPhone 5 och vill spara lite pengar men ändå ha ett äkta LifeProofskal till sin ögonsten.

Vi tackar Daniel för att han redde ut skillnaden på LifeProof Fre och den nya versionen av LifeProof Fre. Om ni ändå har frågor får ni gärna ställa dem här nedanför så svarar vi så snart vi kan!

Förresten, om du anger IBLOGGEN när du beställer LifeProof Fre Case får du 5 % rabatt och betalar 660 kronor istället för 695 kronor. För den nya versionen betalar du 712 istället för 749 kr med samma kod!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *