Ta närbilder med iPhone med macroband – pris: 79 kr

Macroband till iPhone 5 och 4Macrolinsband till Iphone 5

Den som vill fota närbilder med iPhone kan enkelt göra det med hjälp av detta macroband. Den här macrolinsen passar iPhone 4/4S, iPhone 5 och de flesta andra smartphones på marknaden. Perfekt för att göra dig till en mästerfotograf på Instagram!

Om ni är fotoentusiaster som jag vet ni vad ett macroobjektiv kan kosta. Istället för att köpa ett macroobjektiv kan man nu köpa ett macrolinsband till iPhone 4/4S och iPhone 5 (passar iofs de flesta andra telefoner också).

På så sätt kan du ta riktigt bra närbilder med iPhone, perfekt för att fota blommor, insekter, smådjur, närbilder på ansikten och andra detaljerade närbilder med bra skärpa.

Bästa macrolinsen till iPhone

Det här macrobandet har fått bästa betyg av våra kunder dessutom. Två kunder har betygsatt det och satt full pott (5 av 5). Anders Edvardsson skriver till exempel så här:

”En riktigt billig och cool gummibandsmacrolins. Funkar väldigt bra men är lite orolig för hållfastheten. Men då går det att köpa en ny för den är ju billigare än ett riktigt objektiv”

Jag har inte själv testat detta men kommer förhoppningsvis att hinna recensera det här i bloggen i höst. Under hösten kan man ta riktigt coola närbilder, särskilt när det precis har regnat eller när morgondagget ligger över växter och alla utomhusytor.

Jag vet inte hur hållfastheten är som Anders undrar men med tanke på att det är ett riktigt billigt macroband kan man ju alltid köpa två. Vi har dock inte fått några klagomål på att det inte ska hålla så jag skulle gissa att det inte är några problem. Skulle det gå sönder fort kan du ju alltid reklamera det, vi vill ju att du ska vara nöjd.

Om du vill köpa den här macrolinsen till iPhone kostar det alltså 79 kronor och finns i lager (just nu). Om ni vill läsa en recension av det så kan ni hålla utkik här i bloggen under hösten. Ifall ni vill ge ros eller ris till den här produkten kan ni göra det på produktsidan. Ha det gott! 🙂

Fakta macroband till iPhone

Passar: iPhone 4/4S, iPhone 5 och de flesta andra smartphones
Pris: 79 kr
Färg: Blå
Material: Gummi

Macrolinsband

Macrolins iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *