Tillbehör iPhone – Retro: tre retroprylar till din iPhone 5 och 4/4S!

Tillbehör till iPhone i retro stil är väldigt charmigt och coolt. Här är tre vintageprylar i retrostil till iPhone 5 och iPhone 4/4S som jag hittade när jag letade efter retrotillbehör till iPhone i vårt sortiment.

1. Retro-telefonlur Native Union – Moshi Moshi 01H/POP

Native Union Moshi Moshi headset retrolur

Designad av stjärndesignern David Turip med riktigt lyxig stil. Funkar både till iPhone och datorn, inspirerad av 50-talstelefonen Bakelite. Luren har en svarsknapp och 80 cm slagg, finns i fyra färger: röd, svart, rosa och blå. Den här har fått maxbetyg av alla kunder som lämnat ett omdöme, alla är lyriska i sina omdömen. Läs dem här, om du inte håller med om hyllningarna kan du dissa den där också.

Passar: iPhone, MacBook m.fl.
Pris: 349 kr
Kundbetyg: 5 av 5
Färg: Röd, svart, rosa eller blå
Garanti: Ja, 1 år

2. Retro-fodral i läder – Twelve South BookBook

Förmodligen det snyggaste läderfodralet till iPhone 5 och iPhone 4/4S med sin slitna vintagelook och retrostil. OTROLIGT bra kvalitet, bland de bästa läderfodralen jag själv har haft till min iPhone. Precis som telefonluren från Native Union är detta ett tillbehör som väcker uppmärksamhet på bussen eller tunnelbanan. Rekommenderas varmt!

Passar: Finns i iPhone 5-modell och iPhone 4-modell
Pris: 599 kronor (569 kronor om du anger IBLOGGEN för iPhone 5-modellen och IBLBOOKBOOK för iPhone 4-modellen när du beställer i vår butik)
Färg: Svart till iPhone 5, Brun/röd eller svart till iPhone 4/4S
Material: läder

3. Retro-boombox till iPhone 4/4S – iPhone iHome Boombox IP4

Boombox till iPhone - Retro

Mer retro än så här blir det inte. Den här dockan har en klassisk boombox-design som du kan ha på axeln 80-talsstyle och pumpa din musik hur högt du vill. Dockningsstationen har FM-radio, fjärrkontroll med magnet som fästes på ”bandspelaren”, AUX-ingång och upplysta knappar. Inte så billig, men värd vartenda öre!

Passar: iPhone 4/4S och iPhone 3/3GS
Pris: 2199 kr
Färg: Grå
Batteri: 6 st D-batterier (ingår inte) eller AC-adapter om du har nätuttag i närheten
Vikt: 3,4 kg

Där har ni hela listan på retrotillbehör. Om du har några frågor om de här retrotillbehören till iPhone 5 och iPhone 4/4S, ställ dem i kommentarsfältet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *