Twelve South BookBook till iPhone 5 har äntligen kommit!

Twelve South BookBook till iPhone 5 finns nu att köpa. Plånboksskalet som ser ut som en gammal bok och som sålt som smör till iPhone 4/4S finns nu alltså även till femman!

BookBook till iPhone 5 finns nu i lager. Något sent ska jag säga, vi hade väntat oss att få den tidigare i år men nu är den ändå här, så skål för det!

För den som inte känner till BookBook-konceptet så är det ett läderfodral som är både ett iPhone-fodral och en plånbok. Du kan ha 5-6 kreditkort utan att den blir för tight och dessutom pula in lite sedlar i facket under kreditkortsfacken.

Designen är i en klass för sig, jag själv hade BookBook till min iPhone 4S innan jag bytte till iPhone 5 och fick många lystna blickar och frågor om mitt fodral. Det här skalet har precis som alla succéer replikerats i all oändlighet, men jag kan ärligt säga att inget jag har sett har kommit i närheten av kvaliteten på fodralet och designen. Om du vill läsa min recension av BookBook till iPhone 4/4S kan du göra det här.

Skillnaderna på Twelve South BookBook till iPhone 5 och iPhone 4/4s är i huvudsak tre: storlek, iPhone-hållaren och kamerahål. Den nya är något tunnare och något högre eftersom iPhone 5 är tunnare och högre än iPhone 4/4S. iPhonehållaren är bättre och täcker inte telefonen, den röda flärpen är också borta. Kamerahålet fanns inte på BookBook till iPhone 4/4S men finns som du ser på bilden nedan på BookBook till iPhone 5:

Annars är allting alltså som vanligt med körkortsfickan som är transparent till exempel. Om du vill köpa Twelve South BookBook iPhone 5 i vår butik får du 5 % då du anger koden IBLOGGEN när du beställer.

Fakta om BookBook till iPhone 5:

Passar: iPhone 5
Pris: 599 kr (569 kr med bloggkoden ovan)
Material: Läder
Färg: Svart
Antal fack: 4 st (plus ett sedelfack)

Om du vill ställa en fråga eller ge en kommentar om Twelve South BookBook till iPhone 5 så kan du göra det direkt i kommentarstråden så ska vi svara så snabbt vi kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *