Vattenskadad iPhone: kit för att återuppliva din telefon som tappats i vatten

Vattenskadad iPhone: kit för att återuppliva din telefon som tappats i vatten

Om du har råkat tappa din iPhone i vatten finns nu ett kit för att återuppliva din telefon. Reviveaphone är en smart vätska som löser upp mineraler som annars riskerar att orsaka kortslutning i din iPhones kretskort.

Det här är en riktigt cool lösning som kan spara en massa pengar till den som råkat sumpa sin lur i en vattenpöl, ölglaset eller i toaletten. Genom att lösa upp mineraler från vattnet som har satt sig på telefonens kretskort kan man ofta helt undvika kortslutningar.

Reviveaphone fungerar enligt tillverkaren i 95 % av fallen, det ska bli kul att se vad våra kunder rapporterar in till oss, om de är nöjda med Reviveaphone eller inte. Det är viktigt att du slår av din iPhone (eller annan telefon, t.ex. Android) så fort du kan efter att den har hamnat i vatten. Själva kittet fungerar i varje fall så här:

1. Klipp försiktigt av toppen på påsen och håll den upprätt.

2. Telefonen måste vara avstängd och du bör ta bort batteriet om det är möjligt (om du har iPhone till exempel, med integrerat batteri: slå av telefonen). Placera telefonen och batteriet i påsen och häll på vätskan. Låt det ligga i sju minuter.

3. Lyft ur telefonen och se till att all Reviveaphone-vätska försvinner från din iPhone. Torka av om det behövs.

4. Lägg din iPhone i lådan du får med i paketet. Låt den ligga där i tjugofyra timmar.

5. När tiden har gått kan du slå på din telefon!

Så enkelt kan det alltså vara att rädda en vattenskadad iPhone. Kommentera gärna här i kommentarsfältet om ni har testat Reviveaphone, som för övrigt kostar 249 kronor hos oss.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *