Vattentålig högtalare till iPhone och iPad – ThumbsUp Bluetooth Splash Speaker

Vattentålig högtalare till iPhone och iPad ThumbsUp Splash Speaker

För den som vill ha en vattentålig Bluetooth-högtalare till iPad och iPhone har våra vänner på ThumbsUp gjort en insats. ThumbsUp Bluetooth Splash Speaker tål att duscha med, och eftersom räckvidden är tio meter är din iPhone eller iPad aldrig i fara.

ThumbsUp är ett av mina favoritmärken, de gör galna och retroinspirerade grejer till iPhone och iPad. Om ni inte redan har kollat in deras grejer i vårt sortiment rekommenderar jag faktiskt verkligen att ni gör det här.

Hursomhelst har de nu kommit med en vattentålig Bluetoothhögtalare till iPhone och iPad som de kallar ThumbsUp Bluetooth Splash Speaker. Den tål vattenstänk och går att duscha med enligt tillverkaren, jag har inte själv testat den (än) men deras grejer håller alltid hög kvalitet. Daniel har testat ljudet och säger att det är riktigt bra för en sådan liten högtalare, med bra bas och kristallklart ljud.

Bluetooth-kopplingen funkar på tio meters avstånd vilket gör att din iPhone inte behöver vara i skottgluggen för vatten för att du ska kunna använda den här högtalaren, till exempel vid poolkanten. Lite fel säsong för den här just nu kanske, om ni inte tänker ta Asienexpressen till Thailand och steka så klart, men i sommar hoppas jag få möjlighet att testa den här högtalaren.

En AUX-kabel ingår och så klart en laddkabel. Det inbyggda batteriet håller för fyra timmars musik, sedan är det bara att ladda upp den igen och köra på som vanligt. Om ni vill veta mer om ThumbsUp Bluetooth Splash Speaker kan ni läsa mer här, den kostar i varje fall 449 kronor och finns i lager just nu.

Nu ska jag fortsätta jobba i det kompakta vintermörkret, ha det gott därute och glöm inte att lämna en kommentar här nedan om ni har en fråga eller så! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *