Vinterrea på iPhonetillbehör – grymma priser på grymma prylar

Nu har vi vår vinterrea i full gång, det innebär riktigt bra priser på stora delar av vårt sortiment. Passa på att pimpa din iPhone eller iPad nu så får du mer för pengarna!

Årets vinterrea är alltså igång, upp till 70 % rabatt på iPhonetillbehör och iPadtillbehör för alla smaker. Klicka här för att komma till rean. Tänkte lägga upp några utvalda varor för att ge er exempel på coola grejer som finns att köpa billigt nu.

Muvit M-speak Bluetooth-högtalare

Riktigt bra och billig bluetooth-högtalare som fick 34/40 i betyg i vårt stora test av billiga bärbara bluetooth-högtalare i somras. Nu finns de ännu billigare, en hundring mindre vilket gör en redan bra deal ännu bättre.

Pris: 299 kr (399 kr )

White Diamonds Blitz (iPhone 5-skal)

Riktigt snyggt iPhone 5-skal med äkta Swarovski-kristaller som blingar upp din iPhone 5! Bra kvalitet och snygg design från en riktigt snygg linje av skal. Nu har vi 40 % rabatt på det här skalet, slå till!

Pris: 119 kr (199 kr)

Soul by Ludacris SL100 Headset

Ett grymt headset med riktigt tungt ljud från artisten Ludacris. Trasselfri sladd och guldpläterad kontakt. Bra bas, klar diskant och bra volym ger dig bra gung i skallen när du går till bussen på morgonen. Nu med 39 % rabatt dessutom!

Pris: 1209 kr (1996 kr)

Där har ni några exempel på våra fynd under vinterrean, hoppas att ni har haft en god jul och ha en god fortsättning! Glöm inte att kommentera här nedanför om ni har någon fråga eller vill ge en kommentar på det här inlägget.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *