Batteritid för MacBook Air 2012 – bättre än Apples specifikationer!

Tester har visat att de sju timmars batteritid som anges av Apple själva faktiskt kan överträffas om man använder datorn på rätt sätt, om du ändrar inställningarna kan du enligt bloggen OSX Daily få hela 8 timmar och 25 minuters batteritid!

OSX Daily kallar visserligen sina tester för ”ovetenskapliga”, men resultaten är intressanta. Som mest har de lyckats få nya MacBook Airs batteri att stå ut i 8 timmar och 25 minuter, genom att använda 40 % ljusstyrka på skärmen, 50 % på tangentbordsbelysningen, inget Flash installerat i Safari, och textredigering i TextWrangler och Pages.

Här är hela testet:

8:25 – 40 % ljusstyrka på skärmen, 50 % på tangentbordsbelysningen, inget Flash installerat i Safari, och textredigering i TextWrangler och Pages.

6:45 – 70 % ljusstyrka på skärmen, 50 % på tangentbordsbelysningen, inget Flash installerat i Safari, och textredigering i TextWrangler och Pages.

5:33 – 80 % ljusstyrka på skärmen, 100 % på tangentbordsbelysningen med tunga appar igång.

 4:15 – 100 % ljusstyrka på skärmen, 100 % på tangentbordsbelysningen med många tunga appar igång, med Chrome (Flash installerat) igång med cirka 25 flikar, bildredigering i Pixelmator, 6GB ram använt, med en 22-tums extern skärm.

3:40 – 80 % ljusstyrka på skärmen, inte så tunga appar igång, kraftigt användande av wi-fi med nedladdning av 16GB i 1.2 mb i sekunden.

Värt att notera är att MacBook Air håller riktigt länge med hyfsad ljusstyrka och tungt användande av olika appar, men så fort wi-fi snurrar igång ordentligt så suger batteriet riktigt mycket kräm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *