Ikväll startar WWDC 2012 – Keynoten börjar kl. 19 svensk tid

Kl. 19.00 ikväll börjar alltså keynoten på årets WWDC i San Fransisco. Förväntningarna är minst sagt höga, förutom en massiv uppdatering av mjukvaror med iOS6, OS X Mountain Lion och mycket mer hoppas vi få se en hel del uppdateringar bland Macarna, läs mer om det här.

Huruvida MacBook Pro får en helt ny slimmad design eller inte och ifall Pro och MacBook Air får Retina-skärmar är de två stora frågorna som kommer att generera sus igenom publiken ifall de infrias, lita på det. 9to5mac verkar ganska säkra på att MacBook Pro kommer i en helt ny version med Retina-skärm och att den existerande versionen samt MacBook Air får rejäla spec-uppdateringar.

Om du vill följa keynoten live kan du göra det på exempelvis 9to5mac. Keynoten börjar som sagt kl 19, lagom till andra halvlek i Frankrike-England följt av Sveriges första match i EM.

Den här ljumma juni-kvällen har alltså möjlighet att avslutas med ny MacBook Pro, uppdaterad MacBook Air och svensk vinst för Sverige mot Ukraina efter en elastico av Zlatan Ibrahimovic.

Inte illa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *