MacBook Air 2012 lanseras Sverige i slutet av juni

På tal om nästa veckas väntade lansering av MacBook Air frågar läsaren Ola vilket datum under konferensen MacBook Air kommer att presenteras och när den i så fall kommer börja säljas i Sverige.

Vilken av mässdagarna (11-15 juni) som MacBook Air kommer presenteras är omöjligt att säga just nu, det är som sagt väldigt mycket som ska presenteras under de här 5 dagarna.

Man kan göra en jämförelse med iPad 3 som presenterades under ett mediaevent 7 mars i år, började säljas i USA och sju andra större länder (inte Sverige) den 16 mars och sedan en vecka senare den 23 mars i Sverige.

Om vi räknar från 11-15 juni och nio dagar framåt har vi den 20-24 juni som eventuellt lanseringsdatum i USA m.fl., ytterligare en vecka senare för Sverige innebär i så fall 27 juni-1 juli. 1 juli är emellertid en söndag, så det är uteslutet. iPad 3 började säljas på en fredag i alla tre lanseringsomgångar världen över. Kanske att MacBook 2012 börjar säljas i Sverige 29 juni som är en fredag och ligger innanför intervallet, just nu är det min bästa gissning Ola. 22 juni är också en fredag, kanske är det 22 juni MacBook Air 2012 lanseras i USA?

Någon som har några andra förslag?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *